SERVIO A/S Smørum
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
SERVIO A/S Smørum
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

SERVIO vil hjælpe sine kunder til at realisere sine planer om vækst og udvikling, ved at tilbyde verdens bedste økonomifunktion til en fast månedlig pris.

Nøglen til en succesfuld outsourcing af økonomifunktionen er, at både kunden og outsourcing partneren fokuserer på, at kunden får den bedste løsning. SERVIO ønsker at give vore kunder verdens bedste økonomifunktion. Vi definerer verdens bedste økonomifunktion som en økonomifunktion der:

1\.Giver bedst mulig information. Det vil sige opdateret information, på det tidspunkt den skal bruges. Information er den største værdiskabende faktor ved økonomistyring. Information danner grundlag for beslutninger - god information = gode beslutninger - og omvendt.

2\.Sikrer mindst mulig ressourceanvendelse. Ressourcer anvendt på at registrere, taste og samle data giver ingen betydelig værdi og derfor skal der bruges færrest mulige ressourcer på det. I stedet skal ressourcerne anvendes på analyse og frembringelse af beslutningsstøttende information.

Vi har målrettet arbejdsgange, medarbejdere og IT systemer imod på den bedst mulige måde at understøtte virksomheder med fokus på vækst og udvikling.
dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden