4.50 / 5 bedømmelser

Skanderborg Revision

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Min vigtigste opgave som revisor er at skabe værdi for mine kunder. Det gør jeg, selvfølgelig, igennem mine egne kompetencer og erfaring som revisor, men også igennem mit faglige netværk. Et netværk som jeg aktivt bruger og som gør, at jeg kan hjælpe i selv de mest komplicerede opgaver. Jeg ser mig selv som meget mere end en revisor. Selvom jeg oprindeligt faldt for tal-delen i revisorjobbet, så er det vokset til meget mere. Jeg dyrker den sociale relation. Jeg vil være en sparringspartner, som kan hjælpe og rådgive min kunder med nær sagt alt. For mig er det kemien og relationen, som er i højsædet. Med over 25 år i branchen har jeg erfaring med mange typer sager, så jeg kan helt sikkert også hjælpe dig. Ring til mig på 86 52 12 11.Skanderborg Revision

Godthåbsvej 23 - 25
8660 Skanderborg
  • Medlem af FSR
  • Registreret Revisor
  • Ansvarsforsikring
  • Revisor
  • Godkendt revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Autentisk, ærlig og udviklende

Mødet med revisor Dorthe Kristiansen er overraskende berigende, udviklende og autentisk og handler ikke kun om bogføring, regnskab og revision. Man mærker i høj grad en ægte interesse gennem dialog og nysgerrige afklarende spørgsmål som skaber værdi for samarbejdet og ikke mindst for kunden. Hvis du leder efter en personlig og engageret revisor, så har du fundet hende her.
Ernst L. Lindberg, Iværksætter - Löwenborg.

- Ernst Löwe Lindberg, Löwenborg
Bedømt d. 26/08/2016

Stærkt kompetent og super god service og rådgivning

Jeg har fået stor hjælp til min lille iværksætter firma, fra at den havde rød tal på bundlinje til at få overskud . Det skyldes Dorthe Kristiansen og hendes dygtige medarbejdere som har hjulpet mig til at forstå hvad et regnskab er for noget. Men det er også et anderledes firma, da Netværk og mentor-samarbejde er i højsædet, så jeg får mere med i tasken "end bare" en revisor.

Trine Hansen indehaver af Trine Dyrepasser.dk

- Trine Hansen
Bedømt d. 18/02/2016

God, hurtig og saglige betjening

Sendte Dorthe et spørgsmål og fik hurtigt et fyldestgørende svar!

- KL
Bedømt d. 16/02/2016

God service

Utrolig venlig og saglig betjening.
Jeg har aldrig ringet forgæves.

- Ventilationsberegning Danmark ApS
Bedømt d. 16/02/2016

Anbefaling

Samvirkende Revisorer Skanderborg er pålidelig og loyal. Er altid klar med hjælp, hvis vi har behov.
Kan varmt anbefales at bruge dem.

- Gurli Olesen
Bedømt d. 15/02/2016