Skjern Bogføring og Regnskab Skjern
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Skjern Bogføring og Regnskab Skjern
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Skjern Bogføring & Regnskab tilbyder regnskabshjælp til mindre og mellemstore virksomheder. Det er vigtigt for mig at sikre dig overblik og ro omkring regnskabet, så du kan bruge tid på det som du er bedst til, nemlig at drive din virksomhed.
I fællesskab finder vi en løsning der passer til netop dit behov, alt fra bistand et par gange om året, eller ugentlige timer til daglige opgaver.
Jeg sørger bl.a. for den daglige bogføring, indberetning moms, momsafstemning, løn og lønafstemning samt debitor- og kreditorstyring, div. indberetninger (Skat, Danmarks Statistik, Virk mm.) samt diverse Ad Hoc opgaver.
Jeg klargør regnskabet, bilag samt diverse afstemninger til revisor, det giver dig en lettere årsafslutning
Jeg er vestjyde, og ønsker at være tæt på mine kunder, det er vigtigt for mig, at du som kunde forstår indholdet af dit regnskab, da jeg rigtig gerne vil være med til at udvikle din forretning.
Regnskabschef

Om

Personligt citat

Jeg er vestjyde, og ønsker at være tæt på mine kunder, samt det er vigtig for mig at sikre dig overblik og ro omkring regnskabet, så du kan bruge tid på det som du er bedst til, nemlig drive din virksomhed.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Reference fra kunde:
Lone har aftvungen respekt af såvel ledelse, kolleger og kunder for sin vidende og venlige udførsel af opgaverne. Vi har desuden lært Lone at kende som en god kollega, der har en veludviklet samarbejdsevne.
Vi kan varmt anbefale Lone.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Personlig kontakt og god kommunikation mellem kunden og mig.
Jeg mener det er mit personlige ansvar at give mine kunder ro og overblik over deres regnskab, og at jeg kan være medvirkende til at kunderne forstår indholdet i deres regnskab.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Gennem ro og overblik, evt. likviditetsbudgetter. Jeg giver kunden ro til at de kan bruge deres tid til de som de er bedst til, nemlig at drive deres virksomhed.

Certificeringer

Bogholder

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden