0.00 / 0 bedømmelser

Skov Revision

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Skov Revision kan give dig et kvalificeret tilbud.

Er du iværksætter?

.. Så kan vi skabe trygge rammer omkring din virksomhed.

Vi har stor erfaring inden for iværksætteri og forstår derfor din situation og dig. Dermed er det nemt at tale med os og sammen løse de opgaver og problemstillinger, som du står overfor i dagligdagen, uanset om det er bogføring, administration eller andet. Vi har plads og tid til at varetage dine interesser, og besvare dine spørgsmål.

Skov Revision har en helhedsorienteret tilgang til at rådgive og vejlede vores kunder i øjenhøjde. Det betyder, at vores serviceorienteret tilgang, har kunden og deres behov i centrum. Vi stræber konstant efter at bidrage med kvalificeret sparring, aktionsorienteret initiativ, en løbende dialog samt faglig viden og kompetencer. Vores hovedmål er, at gøre de hårde tal til bløde værdier og derved sikre gode resultater for vores kunder.

Bag Skov Revision ligger års erfaringer, en naturlig interesse for - og indlevelse i kundernes forretningsmæssige forhold. Derfor har Skov Revision evne til at være sparringspartner fra de første skridt i opstarten af din virksomhed og igennem dens livscyklus.

Vi, i Skov Revision, leverer alle gængse revisorydelser med en kunde- og serviceorienteret tilgang. Vores løsninger og tilgang i vores rådgivning og vejledning er helhedsorienteret omkring kunden.

Vores grundholdning er, via godt samarbejde kommer tillid. Igennem vores fundament kan vi skabe de trygge rammer og overblik som gør, at du kan fokusere på din forretning og spidskompetencer.

Derfor er vores opgaver tilpasset dig og dine behov:

- Bogføring

- Indberetning af moms

- Virksomhedsrapportering og -økonomistyring

- Udarbejdelse og indberetning af årsrapport

- Indberetning af selvangivelse

- Rådgivning og sparring

- Og meget mere!

Medarbejdere i Skov Revision løfter alle revisions- og regnskabsopgaver professionelt og med en udpræget serviceorienteret holdning. Læg dertil en faglig indsigt og et stort indblik i kundernes forretningsgange.

Det indebærer, at Skov Revision altid vil optræde, som en pragmatisk og værdifuld rådgiver for ledelse og indehavere.

Du er altid velkommen til et gratis og helt uforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan være behjælpelige i dit daglige arbejde. Vi ser frem til at høre fra dig.Skov Revision

Byvej 2
8543 Hornslet
  • Registreret Revisor
  • Statsautoriseret Revisor
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af FSR
  • Dinero-ekspert
  • Godkendt revisor
  • Revisor
  • Cand.merc.aud.


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her