Smartness Dragør
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Smartness Dragør
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews

Information

Få succes med din virksomhed!

Lad Smartness hjælpe med dit regnskab, så du kan fokusere på dine kerneydelser. Vi håndterer alt indenfor bogføring og økonomistyring, ligefra den daglige bogføring til momsindberetninger og årsregnskaber.

I modsætning til de fleste andre bogholdere, sørger vi ikke kun for bogføring, men guider til den mest optimale og fordelagtige løsning for vores kunder. Det betyder, at vi automatiserer så meget som muligt, så der er mange penge at spare for den enkelte virksomhed. Vi arbejder grundigt og systematisk, og vi sætter en ære i at levere et godt resultat. Vi arbejder med mange forskellige typer kunder i mange forskellige brancher, og vi har kunder der har eksisteret i mange år og kunder, der er helt nystartede. Vores opgave er at levere, uanset virksomhedstype og behov - hvilket vi fuldt kan leve op til.

Vi tager meget gerne et helt uforpligtende telefonmøde, hvor vi kan få afdækket netop dine behov. Vi håber, du har lyst til at gøre brug af vores ydelser.
Godkendt revisor

Certificeringer

Revisor
Godkendt revisor
Cand.merc.aud.
Ansvarsforsikring
Bogholder

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Revision
Selvangivelse

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Kenneth Mosby for 5 år siden
God til at rådgive og vejlede omkring opstart af egen virksomhed. Svarer hurtigt. Fleksibel i forhold til at mødes.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden