Smith Knudsen Advokataktieselskab Holstebro
Ageras rating star
3.92 / 5 stars 10 reviews
Smith Knudsen Advokataktieselskab Holstebro
Ageras rating star
3.92 / 5 stars 10 reviews

Information

Tillid kommer ikke af sig selv. Tillid skal bygges op.

Hos Smith Knudsen lægger vi derfor stor vægt på værdier som hæderlighed, troværdighed og loyalitet på det personlige plan.

Vi er engagerede og tilgængelige for klienterne. Vi besidder en betydelig kompetence, og prioriterer altid høj kvalitet i arbejdet.

Smith Knudsen er et advokatfirma med sine rødder plantet i den nordvestjyske muld. Vi er rundet af den egn, vi arbejder i. Et ord er et ord, man holder, hvad man lover, man ved, hvad man vil have.

Vi ser os selv som vore klienters rådgivere og hjælpere - ikke bare på kort sigt, men også på langt sigt...ja, for altid. Vi står last og brast med vore klienter, for vi har deres tillid og de fortjener vores.

Vi går ind i klientens sag, som en trofast partner, og vi vil bakke op, arbejde hårdt og helhjertet, med de nødvendige ressourcer, med kompetence og kvalitet.

Vi ved, vi er klientens sidste bolværk, når det brænder på, vi er klientens sparringspartner, når planer skal lægges, og vi får planer til at blive virkelighed.

Men da vi vil klientens bedste, siger vi også imod, eller råder fra, hvis der er grund til det. Vi lægger ikke navn til hvad som helst!

Vi arbejder både for firmaer, offentlige myndigheder og private. Det er en styrke, at vi ikke er fag-specialiserede, men tværtimod er i stand til at rådgive og yde bistand i alle typer af sager. Vi er ikke bare kompetente teoretikere, men i lige så høj grad praktiske håndværkere. Vi skal ikke spørge i en anden afdeling: Vi finder svaret og følger sagen hele vejen.

For os er hver eneste sag en tillidssag.

Vi tror, De vil give os ret, når vi siger: Smith Knudsen - den bedste løsning!
Deutsch , English , Dansk
Advokat

Certificeringer

Cand.jur
Advokat
Ansvarsforsikring
Møderet for Landsret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Møderet for Højesteret
Ejendomsadministrator

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
3.92 / 5 stars 10 reviews
Villy Truelsen for 2 år siden
Claus har sat sig rigtigt godt ind i sagen, er kommet med klare budskaber og råd, udfører opgaverne professionelt, er til at tale med i øjenhøjde.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden