4.14 / 4 bedømmelser

Sønderup I/S, statsautoriserede revisorer

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

BGR revision statsautoriseret revisionsanpartsselskab er etableret den 1. juli 2014 af statsautoriseret revisor Boye G. Rynord.

BGR revision betjener en bred vifte af mindre og mellemstore virksomheder og foreninger med:

Økonomi, struktur og skatterådgivning

Udarbejdelse af årsrapporter og skatteregnskaber

Revision, udvidet gennemgang, review og assistance opgaver

Budgettering og budgetopfølgning

Generationsskifterådgivning

Bogføring og økonomisk rapportering

Etc.Sønderup I/S, statsautoriserede revisorer

Korskildeeng 4, 1. th
2670 Greve
  • Ansvarsforsikring
  • Statsautoriseret Revisor
  • Medlem af FSR
  • Registreret Revisor
  • Godkendt revisor
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Super professionelt arbejde, altid kontakt at få

Vi har i over 10 år haft Boye Rynord som vores revisor, og siden Boye kom til har der været styr på alt bogføring, det har betydet at vi kan gøre det vi er bedst til.
Vi ser frem til mange år med Boye som vores revisor ;-)

- Claus Jørgensen
Bedømt d. 30/10/2017

Kompetent indsats og professionel rådgivning - i øjenhøjde

Jeg er indehaver af et kommunikationsbureau med i dag 12 fuldtids- og deltidsansatte. Vi er vokset fra 1 person i 2012 til nuværende størrelse - og de seneste to år har statsaut. revisor Boye G. Rynord ikke alene forestået revision, men også strategisk rådgivning i forbindelse med vækst og selskabsstruktur. Herudover har hans medarbejdere forestået bogføring og lønkørsler.

Det har for mig været utrolig værdifuldt med Rynord ombord til at vurdere alt fra leasingkontrakter på biler til etablering af holdingselskab og drøftelse af udnyttelse af vores Visma e-conomic regnskabsprogram.

Alt godt kan blive bedre - men den manglende realisering af det fulde potentiale i samarbejdet ligger hos os - ikke hos BGR Revision. Vi har simpelthen for travlt med at betjene kunder - og personligt finder jeg tal og regnskaber ekstremt kedelige.

Det gør Rynord & team heldigvis ikke - og de er altid tilgængelige og servicemindede - og taler et sprog, jeg som ikke-regnskabskyndig forstår. Nøgletal kan måske være en lille smule spændende - og dem modtager jeg så fra bogholderiet - og så får jeg en hurtig oversættelse, hvis der er ting, jeg ikke umiddelbart forstår. Senest har det været i forbindelse med afkodning af regnskabstal fra et et andet bureau, som vi er i købsforhandlinger om.

En ekstra gevinst er, at Rynord taler hurtigt og godt med bureauets advokat - og når jeg har brug for assistance, så er han altid klar ved telefonen. Og har han ferie, så er der en medarbejder eller kollega klar til at supportere.

Alt i alt: Stærk rådgivning - i øjenhøjde.

Lars Lindskov
Direktør

Lindskov Communication
Maglekildevej 5D
4000 Roskilde

- Lars Lindskov
Bedømt d. 23/10/2017

God revisor med forståelse for forretning og mindre virksomheders behov

Boye Rynord har de seneste 3 år bistået med udvikling og rådgivning samt revision af vækstselskabs regnskaber.

Boyes rådgivning er nede på jorden og værdiskabende.

Tak for godt samarbejde.

Henrik Bartels, Munchy ApS

- Henrik Bartels
Bedømt d. 19/10/2017

Skuffet

Vi lavede en aftale med en pris på både bogføring og løn administration.

Det viser sig at de aldrig har lavet løn administration før, hvilket betyder at vi selv manuelt skal overfører løn til alle ansatte hvilket er meget tidskrævende.(derfor vi bruger en samarbejdspartner til det.)
Til trods for det vælger de nu at fakturaer os mere end aftalt for noget arbejde de ikke selv har kunne klare. (Ikke i orden.)
Vi står i den situation at vi skal omlægge struktur i firmaet og vil derfor hører hvad sådanne en omlægning vil koste, dette for vi en pris på af Steen Fugmann som er vores kontakt person og ham vi altid har snakket med. (Prisen lyder rimelig)
Efterfølgende modtager vi en mail fra Boye der er medejer af revisor butikken, at han gerne vi mødes med os. Det skriver jeg til ham at jeg ikke kan se nogen nødvendighed i da vi for det første ikke har tid eller nogen idé om hvorfor skulle være vigtigt. Jeg understreger i en mail til ham, at han må komme forbi vores kontor hvis han syntes det er så vigtigt.
Men Boye insisterer på at vi kommer ud til ham, da han mener at det vil være godt at lære hinanden bedre at kende.

Jeg presser det ind i min kalender Mick der er medejer af Adwise Media ApS kunne ikke deltage (da vi som tidligere nævnt ikke havde tid eller priorieter sådan et møde.
Jeg kommer ud til Boje der ikke laver andet end at fortælle hvad jeg har snakket med Steen om, da jeg fik et tilbud. Dog fortæller Boje at deres pris nu er dobbelt så høj end tidligere, da vi (Adwise Media) kan spare penge ved denne omlægning.
Jeg fortæller Boje at jeg vil forlægge Mick dette tilbud Boje er kommet med, og vi bliver enige om at prisen er alt for høj i forhold til andre muligheder. Dette fortæller vi efterfølgende Boje, hans reaktion er at han skriftligt truer os med at sende regninger for for den tid de har brugt på en undersøgelse af selskabsstruktur vi ALDRIG er blevet informeret om havde fundet sted.
Vi vælger at ringe til Boje da vi ikke syntes om at blive truet (truslen har vi skriftligt på mail) for at understrege at vi blot mener at fair skal være fair og at prisen for en selskabs ændring burde lægge hvor andre også lægger deres priser.
Nu har vi efterfølgende fået en regning for det møde han fik presset igennem uden vores ønske på 4650,- plus moms hvor han så har givet os 50%rabat hvorfor aner vi ikke. Vi skulle aldrig have en faktura på noget beløb da vi intet har købt. Han er efter vores overbevisning en fusker. Og syntes det er under alt kritik. Vi valgte at bruge Ageras da vi troede det var ordentlige revisorer de brugte. Bgr-revison er på ingen måde anbefalingsværdie hold jer væk!

- Martin Madsen
Bedømt d. 02/07/2017
Svar fra Sønderup I/S, statsautoriserede revisorer


Kære Martin.

I forbindelse med, at en af vores tilfredse kunder har bedømt os her på Ageras er vi blevet gjort opmærksom på din bedømmelse, hvor du udtrykker skuffelse over samarbejdet med os. Det er vi af mange årsager kede af.

Uden at gå i detaljer kan de fleste forhåbentlig se, at så enkelt som du fremstiller den stillede opgave og forløbet omkring det, er det ikke.

Konsulentarbejde kan være en svær ting at diskutere - og egner sig nok ikke særlig godt til en gennemgang på nettet. Men nu, hvor du har givet din mening til kende, så vil vi gerne blot for god ordens skyld - og ikke mindst til andre læseres information – lige give et par korte replikker den anden vej. Vi vil naturligvis ikke fortælle noget om vores fortrolige drøftelser og noget om jeres virksomhed, men blot give et par eksempler på, at vi ikke er helt enige om samarbejdets aftalte indhold og det skitserede forløb. Ligeledes er der også nogle faktuelle fejl, som vi af hensyn til vores dygtige medarbejdere føler os nødsaget til at korrigere.

Først og fremmest nævner du, at vi ikke har håndteret lønkørsel for virksomheder før. Det er ikke korrekt. Vi har kørt løn for mange virksomheder gennem en årrække og har adskillige medarbejdere, der er specialiserede i området. Så jeg ved ikke, hvor du har dén opfattelse fra. Korrekt er den i hvert fald ikke.

Dernæst nævner du, at vi har faktureret for arbejde, der ikke er udført. Det er heller ikke korrekt. Vores samarbejde med jeres virksomhed er baseret på en skriftlig aftale. Denne har vi honoreret 100%.
I bad så om at få en række ekstra opgaver udført. Inden vi gik i gang med arbejdet gav vi en mundtlig overslagspris, men ville gerne drøfte det nærmere på et møde, når vi var kommet dybere en mulig løsning af jeres ønsker. Det kunne I ikke umiddelbart afse tid til, selvom I rykkede os flere gange på løsning af jeres ønsker. Vi har fuld respekt for, at I har travlt. Men vi fastholdt ønsket om møde, fordi de pågældende opgaver helst skulle løses professionelt og korrekt – og så jeres forventninger blev indfriet.

Da du så prioriterede et møde og vi fortalte mere detaljeret om jeres muligheder og økonomien heri, da der var flere aspekter i sagen, hvor en anden løsning var mere rigtig for jer. Det er jo altid op til jer at vurdere, hvad vej I vil gå, men det er vores pligt som rådgivere at anbefale en løsning, der på det foreliggende grundlag og ud fra de undersøgelser, vi har foretaget for at rådgive jer bedst muligt, vil være den bedste for virksomheden og jer som indehavere. I valgte så at skyde planerne til ind i det nye år – og det har vi fuld respekt for.

Det samme har vi med jeres valg af samarbejdspartnere. For det er klart, at man ikke skal søge råd hos en revisor eller advokat, som man ikke har tillid til. Det samme er gældende for kunder, der ikke betaler deres regninger. Dem kan vi som rådgivere heller ikke bruge til så meget.

I vores samarbejde var der en skriftlig aftale, der indeholdt meget tydelige beskrivelser af aftalte opgaver og honorering for disse. Trods gentagne rykkere betalte I ikke jeres regninger for det udførte arbejde. I har tre gange bedt om at få fremsendt fakturaerne, før I kunne tage stilling til betaling. Trods den skriftlige aftale - og trods, at vi har fremsendt dem af flere omgange.

På trods af de manglende betalinger har vi udført det aftalte arbejde, for selvom I måske er pressede i situationen, så skal vi gøre vores yderste for at leve op til vores kunders tillid – og på en sådan måde, at virksomhederne, ejerne, lederne og medarbejderne ikke lider unødig overlast.

Det er jo tydeligt, at du ikke har været tilfreds med vores rådgivning – og det skal mine medarbejdere og jeg være de første til at beklage. Vi håber, at du efterfølgende er blevet tilfreds med en af vores kolleger, der forhåbentlig matcher dine krav og forventninger bedre end det lykkedes os at gøre.

Vi ønsker ikke at forfølge sagen yderligere her på nettet, men skulle du og dine partnere få lyst til at vende forløbet en ekstra gang, nu hvor der er gået t stykke tid, er I altid meget velkomne.

Med venlig hilsen

Statsautoriseret revisor
Boye G. Rynord.

- Boye Rynord