Solveo Hellerup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Solveo Hellerup
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Solveo Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et nytænkende revisionsfirma, som gik i luften 1. januar 2020. Hos Solveo er vi et erfarent og dynamisk team, som består af tre partnere der kommer med mange års erfaring fra Deloitte og herudover beskæftiger vi tre kompetente medarbejdere. Solveo er stiftet med henblik på, at kunne tilbyde den bedste service til vores kunder. Hos os sætter vi en kæmpe ære i, at skabe en stærk relation til vores kunde således, at vi får bygget relationen op som vore kunders betroede rådgiver.

Vores kunder er primært små og mellemstore ejerledede virksomheder og privatpersoner. Vores kunder betragter os som en loyal og dedikeret partner, der spiller en essentiel rolle i virksomhedens udvikling.

Vi engagerer os personligt og fagligt og investerer tid og arbejde i at lære vores kunder godt at kende, så vi kan rådgive dem bedst muligt. Hver dag møder vi nye problemstillinger men vores målsætning forbliver den samme – at være den bedste og tætteste økonomiske sparringspartner for vores kunder.

Vi ønsker at være vore kunders 365-graders rådgiver. Vores rådgivning spænder bredt og kan berøre forhold relevante for selskabet såvel som for hovedaktionærens personlige forhold. Vi kommer med en bred erfaring indenfor håndtering af alt inden for selskaber herunder både A/S, ApS, P/S og K/S samt ligeledes I/S og personlige virksomheder/enkeltmandsvirksomheder hvor vi blandt andet er stærke inden for rådgivning om valg af virksomhedsordning og optimering af skattemæssige forhold herunder.

Hos os bestræber vi os altid på at vende tilbage på henvendelser inden for 24 timer. Hos os har vi hver vores kernekompetencer - du vil som kunde have en primær kontaktperson, men vil som kunde hos os naturligt have en tæt relation til hele vores team. Hos Solveo agerer vi professionelt, men vi agerer altid efter, at møde vores kunder i øjenhøjde uagtet hvilken type og størrelse virksomhed der er tale om.
Dansk

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Godkendt revisor
Statsautoriseret Revisor
Revisor
E-conomic-ekspert
Medlem af FSR
Medlem af FDR

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden