0.00 / 0 bedømmelser

Solveo

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Solveo Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et nytænkende revisionsfirma, som gik i luften 1. januar 2020. Hos Solveo er vi et erfarent og dynamisk team, som består af tre partnere der kommer med mange års erfaring fra Deloitte og herudover beskæftiger vi tre kompetente medarbejdere. Solveo er stiftet med henblik på, at kunne tilbyde den bedste service til vores kunder. Hos os sætter vi en kæmpe ære i, at skabe en stærk relation til vores kunde således, at vi får bygget relationen op som vore kunders betroede rådgiver.

Vores kunder er primært små og mellemstore ejerledede virksomheder og privatpersoner. Vores kunder betragter os som en loyal og dedikeret partner, der spiller en essentiel rolle i virksomhedens udvikling.

Vi engagerer os personligt og fagligt og investerer tid og arbejde i at lære vores kunder godt at kende, så vi kan rådgive dem bedst muligt. Hver dag møder vi nye problemstillinger men vores målsætning forbliver den samme – at være den bedste og tætteste økonomiske sparringspartner for vores kunder.

Vi ønsker at være vore kunders 365-graders rådgiver. Vores rådgivning spænder bredt og kan berøre forhold relevante for selskabet såvel som for hovedaktionærens personlige forhold. Vi kommer med en bred erfaring indenfor håndtering af alt inden for selskaber herunder både A/S, ApS, P/S og K/S samt ligeledes I/S og personlige virksomheder/enkeltmandsvirksomheder hvor vi blandt andet er stærke inden for rådgivning om valg af virksomhedsordning og optimering af skattemæssige forhold herunder.

Hos os bestræber vi os altid på at vende tilbage på henvendelser inden for 24 timer. Hos os har vi hver vores kernekompetencer - du vil som kunde have en primær kontaktperson, men vil som kunde hos os naturligt have en tæt relation til hele vores team. Hos Solveo agerer vi professionelt, men vi agerer altid efter, at møde vores kunder i øjenhøjde uagtet hvilken type og størrelse virksomhed der er tale om.Solveo

Strandvejen 125
2900 Hellerup
  • Ansvarsforsikring
  • Godkendt revisor
  • Statsautoriseret Revisor
  • Revisor
  • E-conomic-ekspert
  • Medlem af FSR
  • Medlem af FDR

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her