Spøer & Co.
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Spøer & Co.
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Mange års erfaring indenfor bogholderi og regnskab, hvor kunde kredsen er.:
Detailbranchen
Autobranchen
Kursusvirksomheder
Ejendomsudlejning
Produktionsvirksomheder
Håndværkere
Frisør- og skønhedsklinikker
Som et led i vores stræben efter tilpasning til kundens behov, fleksibilitet og tilgængelighed. Samt et resultat af vores fokus på det personlige forhold til vores kunder, sidder vi gerne ude hos kunderne og arbejder.
Men kunderne har også mulighed for kun at afleverer bilag på vores kontor i Greve samt flere kunder bruger scannings mulighederne i de forskellige regnskabsprogrammer.

Vi sætter kundeservice meget højt og derfor kan vi altid kontaktes pr. telefon/-mail også efter kl 17:00 samt weekend. Vores erfaring gennem årene har vist, at det mange gange er der, hvor kunden kan have brug for ekstra hjælp eller blot besvarelse af nogle spørgsmål.

Vi holder os løbende opdateret mht. nye regler indenfor moms, løn, skat mm. Vi deltager derudover i diverse webinar som vi mener vil være relevante for vores kunder. Vi sætter os ind i jeres virksomhed, så vi kan hjælpe jer maximalt på alle fronter indenfor bogholderi.

Om

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

At hjælpe kunden i mål effektivt og hurtigt

Certificeringer

Bogholder
Samarbejder med godkendt revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Lønhåndtering

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Morten Sørensen for 3 år siden
Spøer & Co er yderst kompetent, skarp på opfølgning og overholder altid alle deadlines uanset størrelse på opgave. Altid fremragende service og det brænder igennem at kunden altid er i centrum. Største anbefalinger herfra.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden