4.40 / 2 bedømmelser

Spøer & Co.

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Mange års erfaring indenfor bogholderi og regnskab, hvor kunde kredsen er.:
Detailbranchen
Autobranchen
Kursusvirksomheder
Ejendomsudlejning
Produktionsvirksomheder
Håndværkere
Frisør- og skønhedsklinikker
Som et led i vores stræben efter tilpasning til kundens behov, fleksibilitet og tilgængelighed. Samt et resultat af vores fokus på det personlige forhold til vores kunder, sidder vi gerne ude hos kunderne og arbejder.
Men kunderne har også mulighed for kun at afleverer bilag på vores kontor i Greve samt flere kunder bruger scannings mulighederne i de forskellige regnskabsprogrammer.

Vi sætter kundeservice meget højt og derfor kan vi altid kontaktes pr. telefon/-mail også efter kl 17:00 samt weekend. Vores erfaring gennem årene har vist, at det mange gange er der, hvor kunden kan have brug for ekstra hjælp eller blot besvarelse af nogle spørgsmål.

Vi holder os løbende opdateret mht. nye regler indenfor moms, løn, skat mm. Vi deltager derudover i diverse webinar som vi mener vil være relevante for vores kunder. Vi sætter os ind i jeres virksomhed, så vi kan hjælpe jer maximalt på alle fronter indenfor bogholderi.


Spøer & Co.  • Bogholder
  • Samarbejder med godkendt revisor

  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Lønhåndtering

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Effektiv, engageret bogholder til fair pris

Spøer & Co er yderst kompetent, skarp på opfølgning og overholder altid alle deadlines uanset størrelse på opgave. Altid fremragende service og det brænder igennem at kunden altid er i centrum.

Største anbefalinger herfra.

- Morten Sørensen
Bedømt d. 18/03/2021

Bogholder

Super god bogholder med styr på tingene og til en rimelig pris

kan varmt anbefales

- Ronnie Bremer
Bedømt d. 15/03/2021