SR Revision A/S Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
SR Revision A/S Køge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

SR Revision A/S er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i centrum af Køge. Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1974 af tidligere ejer Jørgen Møller, men drives og ejes i dag af revisor Per Riis.

Hos SR Revision er vi et team bestående af 10 kollegaer, alle med økonomisk baggrund. Vi står altid klar til at stille vores erfaringsbaserede ekspertise til rådighed for såvel store som små virksomheder og foreninger i hvilken som helst branche.

Sammen arbejder vi med den ene mission for øje altid at handle proaktivt gennem indlevelse i den enkelte kundes behov.

Vi har fokus på at skræddersy løsninger, der matcher kundernes respektive ønsker og med baggrund i vores høje faglige kompetence tilbyder vi kvalitetssikrede løsninger indenfor revision, regnskab, rådgivning, bogføring og administration.

Hos SR Revision er det en selvfølge at yde førsteklasses personlig betjening og sparring til alle vores kunder, og på trods af vores konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Godkendt revisor

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden