Stoisk Helsingør
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
Stoisk Helsingør
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews

Information

Jeg stiftede Stoisk i 2018 med formålet at hjælpe vores branche til at indse, at bæredygtighed, positiv dialog og digitalisering kan hjælpe vore regnskabskunder mere end de traditionelle revisionsydelser nogensinde har gjort på bagkanten af et regnskabsår og være med til at transformere branchen.

Jeg har valgt at bruge min interesse for digitale produkter til at hjælpe vore kunder og det gør at vi oplever kunder der skal bruge hjælp med at komme i gang med den digitale forvandling og at virksomheds overskud som regel bliver lidt større med Stoisk som regnskabspartner - men deres oplevelse er en friktionsløs dialog med mig, hvor de byrder der er pålagt ejer af virksomhed som regel bliver mindre og de kan bruge noget af den tid på innovation, familie eller hobbies.

Hvis du overvejer at blive kunde, så vil processen være at du skal få et førstehåndsindtryk som er positivt og såfremt den følelse sætter sig og de andre ting ellers også er et match, så vil det være oplagt at vi finder en løsning. Tillid er en stor faktor, du skal have det godt med at indgå samarbejdet.

De fleste af mine kunder er kunder i flere år efter samarbejdet er startet op. Når jeg engang imellem åbner op for nye kunder, så er det en begrænset mulighed for at komme med på en vækstrejse.

Som kunde hos Stoisk vil du opleve en moderne tilgang til bogholderi. Jeg prøver at få fjernet ting der kan forhindre en positiv dialog, så jeg kan koncentrere mig om at give dig som kunde en god oplevelse på et område som kan være frustrerende for nogle og en pine for andre.
Dansk , English , Svenska
Fremragende score
Revisor

Om

Personligt citat

Jeg har sikkert selv været igennem det som du sidder med lige nu. Du er ikke alene med dine frustrationer. Din situation er sikkert ret normal. Lad os tage en snak, måske kan jeg hjælpe.

Hvorfor vælger kunder Jer?

De kunder som er kommet ind "fra gaden" har typisk haft et godt førstehåndsindtryk af min virksomhed og jeg har hjulpet dem i gang med at bruge de digitale værktøjer som jeg bruger.

Efter indkøring kan jeg rimeligt smertefrit udføre mit arbejde og levere de rapporter kunden ønsker. Jeg har kunder som har været hos mig i mange år, og det er måske for mig den største ros for mig. Vi har løbende dialog og positive samarbejder omkring regnskabet.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Kunderne er forskellige i størrelse og ser service som noget forskelligt. Det som er fælles er at vi har en positivt ladet dialog, på den måde kan vi bedst motivere hinanden til at komme i mål med deres behov.

Når det engang imellem skal gå stærkt, så bærer den positive dialog rigtigt meget i vores samarbejde med dig som kunde.

Det er vigtigt for mig at vi forstår hinanden, på den måde bliver dine forventninger også bedst mødt.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Ved at bruge digitale værktøjer på dokumentationsbyrden kan ejerledere slippe en del af tidsforbruget med at håndtere bilag på forskellige led i regnskabs processen.

Man kan eksempelvis spare tid på at håndtere visse betalinger, nemmere lønbehandling eller få et overblik over virksomhedens sundhed uden nødvendigvis have regnskabskompetencer.

Ved at sørge for at tallene har en god sikkerhed, fjerner vi utrygheden og giver mulighed for innovation

Certificeringer

Revisor

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selvangivelse
Skatterådgivning
Revision

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
Erik Hansen for 1 måned siden
Vi kan følge op på debitorer jævnligt, bruge arbejdet på at gennemføre betalinger med få klik og den månedlige bank afstemning giver et godt overblik over den likviditet der er tilgængelig til investeringer i virksomheden. Jeg har fået mere tid til at servicere mine kunder, og omsætningen er steget som et resultat af vores samarbejde.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden