Stribager Regnskabs- og Kontorservice Odder
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Stribager Regnskabs- og Kontorservice Odder
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Ofte er det en jungle for selvstændige at finde rundt i moms, skat og regnskaber.
Mindre virksomheder har ikke ressourcer til at ansætte en fuldtids bogholder, og det bliver dyrt at bruge en revisor til de rutinemæssige funktioner.
Det er så her jeg kommer ind i billedet. Jeg tilbyder at lave dit bogholderi/regnskab på timebasis, så du kun betaler for lige præcis dét behov, du har.
Du betaler kun for de timer du bruger mig, og dermed er du helt fri for besværet med alt det administrative, der stjæler din tid, som var bedre tjent på din virksomhed.
Du bestemmer selv om arbejdet udføres hos dig eller hos mig.
Dansk
Fremragende score

Om

Personligt citat

Gør det du er god til - det gør jeg!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Hvis du sender bilag og andet materiale til mig elektronisk, så betyder det ikke noget, hvor du har din virksomhed. Det er den primære grund til at kunder vælger mig - jeg kan håndtere deres opgaver, trods enhver afstand. Vi kan også afholde møder elektronisk, så vi går ikke glip af den personlige kontakt.
Hvis kunden ønsker min tilstedeværelse på deres lokation til faste ydelser, så opererer vi i hele Øst- og Midtjylland.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Jeg er en loyal og ansvarsbevidst partner i din hverdag, der sætter en ære i at udføre opgaven bedst muligt for dig som kunde. Det er for mig fantastisk kundeservice.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Jeg tilbyder at gennemgå dine forretningsgange med dig, hvor jeg kommer med forslag til, hvordan du kan gøre din hverdag lettere og dermed spare tid. Vi kan sammen optimere din virksomhed og sikre den vækst som du har potentialet til at opnå.

Certificeringer

Bogholder
Medlem af CEREDA
Ansvarsforsikring

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Bjarne Nielsen for 3 år siden
Jeg er tryg og rigtig glad for samarbejdet og der er 100 % styr på sagerne, det er rart at vide når man selv er en klovn til at bogføre. Kan helt sikkert anbefale Maybrit til andre.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden