4.79 / 11 bedømmelser

Sukstorf Bogføring

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Sukstorf Bogføring er din samarbejdspartner for hele eller dele af din virksomheds økonomifunktion. Ved at lade os varetage denne opgave, får din virksomhed flere ressourcer, som du kan bruge på virksomhedens kerneforretning og det som du brænder for. Vi påtager os opgaver for små og mellemstore virksomheder, og kan tilbyde en professionel håndtering af bogholderi og økonomifunktion, både til dig, som har brug for det daglige overblik, og til dig, som har brug for bogføring i forbindelse med moms og årsregnskab. Sukstorf Bogføring skræddersyr ydelserne, så de passer til din virksomheds behov. Så uanset om du har behov for ugentlig, månedlig eller kvartalsvis bogføring, er vi klar til at hjælpe dig. Vi sørger for indberetninger til det offentlige, udarbejdelse af løn og hvad du ellers kunne ønske. Vi kan varetage det fulde ansvar for dit bogholderi eller dele heraf. Kontakt os, så finder vi sammen den optimale løsning til netop dit behov.Sukstorf Bogføring

Lundbyvej 9
4720 Præstø
  • Medlem af CEREDA
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


God og personlig service

Jeg har været kunde hos Sukstorf i over et år og er meget tilfreds med håndterringen af min bogførring. Jeg har behov for at der er 100 % styr på mit regnskab forhold til min virksomhed og har fra dag 1. følt mig i trygge hænder hos Lone Sukstorf. Når der er styr på den front, kan jeg med ro i sindet bruge min tid andre steder, hvilke er vigtigt for mig og udviklingen af min forretning.

- Valuable Branding
Bedømt d. 23/02/2016

Behagelig, rigtig god

Professionel.
Trygheds givende.
Rimelig pris.

- Sirage Ahmed Zubair Moghal
Bedømt d. 27/09/2016

Glad og tilfreds

Vi er en gruppe på 7 mand som kæmper med leverandører, programmering, marketing og produkt trimming, vi har ikke tid og lyst til at stå for bogholderi og vi har heller ikke stor økonomi til det.. Men Lone hjælper os med at bogføre, stå for regnskab samt sikre at vi overholder loven og de retningsliner som skat sætter for dagen.
Vi er kun glade og tilfredse med at du holder os kørende.
Vh Team Simgoo

- Simgoo
Bedømt d. 11/03/2016

Min oplevelse

Lone har spurgt om jeg vil skrive lidt om min oplevelse af hendes service.
Jeg er jo stadigvæk kunde og det fortæller el en hel del :) Jeg har prøvet lidt af vært i mine snart ti år som iværksætter med for lidt tid, motivation til regnskab og papir arbejde..
Lone er min redningsvest i et uroligt hav.. jeg kan koncentrere mig om at lave penge og det som jeg syntes er sjovt og hun gør det som hun er dygtig til.. Lone et kæmpe thumbs up til dig!

- Rudefix
Bedømt d. 11/03/2016

GLAD GLAD GALD!

Jeg har samarbejdet med Lone i en måned nu. Lone er ligetil, meget seriøs og særdeles proaktiv. Alt i alt er jeg meget GLAD.

- Philip
Bedømt d. 11/03/2016

Jeg er GLAD!

Det er dejligt at Lone kan tage sig af det boglige, når man ikke selv er så god til det. Jeg har stadig til gode, at Lone ikke er til at træffe, og samtidig kender hun altid svaret på mine spørgsmål. Kan ikke andet end at anbefale

- peter
Bedømt d. 11/03/2016

Det går bare super

Lone er der altid når man har brug for hende. Hun vender altid tilbage, og kan svare på alle mine spørgsmål. Jeg kan ikke ønsker mig et bedre samarbejde.

- Klaus
Bedømt d. 11/03/2016

Sukstorf Bogføring klarer opgaverne

Vi har brugt Sukstorf Bogføring det sidste 1 1/2 år, og kan kun give vores varmeste anbefaling.
Vi ved, at bogføringen er up to date, og alle tidsfristerne overholdes. Der ydes en stor fleksibilitet, og rigtig hurtig respons.
Vi bruger ikke længere vores energi på det administrative, men på vores virksomhed og det som vi brænder for.

- Thai Inn ApS
Bedømt d. 23/02/2016

Stabil og flektibel

Sukstorf Bogføring bogfører fast hos os en gang om ugen. Vi kan altid regne med at opgaverne bliver klaret, og er der ekstraopgaver klares dette også, også selvom det ligger lidt udenfor bogholderiområdet.
Vi er meget tilfredse med den service der bliver leveret og er helt trygge ved at overlade vores regnskaber til Sukstorf Bogføring.

- Super Total Servie
Bedømt d. 23/02/2016

Det hele bliver klaret

Jeg overlader det hele til Sukstorf Bogføring, det er dejlig nemt, og jeg ved at det bliver gjort. Det gør mig tryg, og jeg er fri for selv at bøvle med det.

- Henrik
Bedømt d. 23/02/2016

Super service

Yder altid en rigtig god service. Bogføringen bliver udført korrekt og til tiden.

- Cleopatra ApS
Bedømt d. 23/02/2016