4.59 / 14 bedømmelser

SUMM København

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at SUMM København kan give dig et kvalificeret tilbud.

Hos Summ er vi til for dig og din virksomhed. Vi ønsker at være din foretrukne professionelle sparringspartner!

Vi har erfaringer inden for alle erhvervsområder og vil helt sikkert også kunne hjælpe dig.

Summ er en moderne erhvervsservicevirksomhed, men vi kan så meget andet end det! Hos Summ ønsker vi at kunne bistå dig og dit selskab på alle fronter. Hvad enten du ønsker at stifte et nyt selskab, bogføring, revision, økonomisk rådgivning, IT rådgivning eller lønadministration er Summ din professionelle sparingspartner og står til din rådighed.

Læs mere på www.summ.dkSUMM København

Sluseholmen 2
2450 København SV
  • Ansvarsforsikring
  • Dinero-ekspert
  • Certificeret Bogholder


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Punkt og prikke

Jeg har nu brugt Summi nogen tid og altid oplevet en meget kompetent og præcis service. Der er en let og uhøjtidelig atmosfære, og jeg har fået klaret alle mine regnskabsmæssige sager til punkt og prikke. Der er ligeledes en stor villighed til at forklare og "undervise" i sager, man så kan gøre selv, hvis man er til det. Også nye regnskabsmæssige perspektiver og muligheder som f.eks. hjælp til valg af software m.v. er blevet meget fint forklaret. Så Summ er absolut anbefalelsesværdigt.

- A-1 Communication ApS
Bedømt d. 29/09/2016

Took my business forwards!

The SUMM team took responsibility for our accounts 2 years ago, and during that time they fixed numerous systemic issues, delivered clean audits and supported the local management team improve control and accuracy.

I enjoyed working with SUMM and thank them for the significant contribution they made to our business during their tenure.

- Simon Jones
Bedømt d. 27/09/2016

Professionel håndtering

Professionel håndtering

- Rolf Andersen
Bedømt d. 01/08/2016

Rapportering og tal man kan forholde sig til

Jeg har været rigtig glad for mit samarbejde med Summ gennem de seneste 3 år. Summ stiftede mit selskab og har siden bistået med alle opgaver af regnskabsmæssig karakter, det være sig helt fra bogholderi til regnskab og rådgivning. Det som Summ især kan på et lang bedre plan end andre revisorer er, at skabe gennemskuelighed. De forstår at deres kunder ikke er regnskabsuddannede og udarbejder derfor rapporter på tallene som er til at forstå og som jeg faktisk bruger til styrring af min virksomhed. 5 stjerne og de bedste anbefalinger herfra!

- Diamant Autolakering
Bedømt d. 26/07/2016

Revisorer man kan tale med

Jeg har i en årrække nu været kunde hos Summ, og har kun rosende ord for Summ og dets team. Min kontaktperson hos Summ er yderst kompetent og er altid klar med et godt råd omkring optimering af arbejdsgange eller SKAT. Jeg får en professionel service ved, at mine spørgsmål altid besvares prompte og Summ er der når man skal bruge dem.
Jeg vil derfor give mine varmeste anbefalinger til Summ

- KAMA-VVS
Bedømt d. 26/07/2016

Super dygtige

Vi har brugt SUMM i et år og er meget tilfredse. Udover at lave vores årsregnskab og bogholderi har SUMM hjulpet os til at bruge e-conomic endnu mere og bedre som således har hjulpet os i produktionsøjemed. De er skilled og søde!
Joy
partner i The Organic Company

- The Organic Company
Bedømt d. 03/07/2016

Effektivt team

Vi vil hermed give Summ vores bedste anbefalinger. Teamet hos Summ er yderst effektive og kompetente. Deres rådgivning har hjulpet vores virksomhed med at spare en masse penge. Summ har stået for lønninger, regnskaber og ledelsesrapporteringer i vores virksomhed - og det har altid været i orden. Der bliver leveret til tiden og det går ikke ud over kvaliteten. Herunder er de altid yderst flexible, hvis det virkelig brænder på!

CallConnect Frederiksberg ApS
CallConnect Spain S.L

- Demal ilazovski
Bedømt d. 23/12/2015

Perfekt til lille virksomhed

I en travl dagligdag er der mange ting som du skal nå ud over at udvikle din virksomhed.
Det er med andre ord umuligt at gøre alt perfekt og nå alle ting selv.
Derfor synes jeg det giver mest mening, at bruge tiden på det som man er god til.
Hos os er vi gode til at servicere og sælge til vores kunder.
Vedrørende regnskabet, har vi har valgt at bruge Summ, efter en meget uheldig anden løsning med et større revisions selskab.
Det er nu en utrolig lettelse ikke at skulle bekymre sig for meget om regnskab og indberetninger, når vores kernekompetencen ligger et helt andet sted. Det giver mig en tryghed at vide at der er et ekstra par øjne der har kigget det hele igennem og minder mig om hvornår det er tid til hvad.
Så glipper den ikke med indberetningerne og jeg får styr på hvor meget der skal gemmes til moms og skat.

Vi er skiftet fra et større revisionsfirma, som ikke har haft styr på indberetningerne samt tilegnet sig revisionspligt - trods dette ikke var tegnet ved opstart af selvskaber. Summ er som den totale modsætning til dette tidligere selskab. Man siger, at pris og kvalitet hænger sammen. Det kan jeg modbevise - det er passer ikke!

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, men det gør den hos Summ.

Summ står for vores bogholderi, samt revision overfor skat.

- Rich Ebbesen
Bedømt d. 08/12/2015

Kompetent rådgivning - kvalitet til tiden

KickAssPhone ApS har haft fornøjelsen af at have Summ som revisor over det seneste år. Arbejdet er altid udført i den bedste kvalitet og altid til tiden. Medarbejderne hos Summ er yderst kvalificerede og har store kompetencer inden for SKAT og rådgivning generelt. Vi benytter herudover også Summ til den daglige bogføring og vores regnskaber.
Vi har haft en fantastisk sparringspartner i Summ og giver vores aller varmeste anbefalinger.

- KickAssPhone ApS
Bedømt d. 01/09/2015

Flink, præcis og professionel

Vi har brugt og bruger Summ i opstartsfasen af vores virksomhed - udarbejdelse af ejeraftale, kontraktmateriale mv. og er meget tilfredse. På nuværende tidspunkt har vi samarbejdet med Summ siden oktober 2014. Summ har givet os mange gode råd - også uden for aftalen - og fremstår meget professionelle. Vi kan kun varmt anbefale Summ til små og nye virksomheder!

- Jeppe Vöge
Bedømt d. 17/08/2015

God og kompetent rådgivning og service

Vi bruger og har brugt Summ i forbindelse med opstart af vores virksomhed. Summ har været meget kompetente og præcise i deres rådgivning til os og styret os godt og sikkert igennem! Kontrakt arbejde m.v. er 100% i orden. Summer samtidig både fleksible og flinke! Kan bestemt anbefale Summ. /Jeppe Vöge, Veko Ramps

- Jeppe Vöge
Bedømt d. 14/08/2015

Fokuseret, engageret, hurtig og kompetent service

Vi har arbejdet med Summ et par måneder nu, og de har leveret en meget god service. Dygtig og hurtig bogholder. Revisor der forstår vores behov og leverer brugbare resultater til aftalt tid. Meget engagerede folk, der er til at stole på og meget tilgængelige både via tlf, e-mail og møder når der er behov. Kompetente og proaktive ift. regnskab.

Summ har lukket en fordelagtig aftale med ny bank sikkert til stor fordel for vores forretning.

Kan i høj grad anbefales.

- Butchers & Bicycles
Bedømt d. 13/08/2015

Stabilt og fleksibelt samarbejde

Vi har brugt SUMM i forbindelse med en overgangsfase fra såvel system- som ledelsesmæssigt.
Samarbejdet har været godt, og for en lille virksomhed som os, har vi nydt godt af fleksibiliteten samt at vi altid har kunnet stole på de indgåede aftaler.

- Danmarks Ishockey Union
Bedømt d. 12/08/2015

God

For tidligt -

Vi er lige gået i gang med at arbejde sammen, og jeg kan endnu ikke seriøst vurdere kvaliteten.

Men alt tegner glimrende - den person der er tilknyttet virker overordentlig kompetent og behagelig at arbejde sammen med.
Og han er glimrende til at kommunikere med vores væsentlige kontakter.
Alt i alt: Meget positivt. Ind til nu - langt mere end 3 stjerner.

Men for tidligt med en endelig bedømmelse.

- Olav Balle-Petersen
Bedømt d. 06/11/2014