4.36 / 8 bedømmelser

SusanneK.nu

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

SusanneK.nu er et enkeltmandsfirma, der ejes og drives af Susanne Røssell. Firmaet har adresse nær Tølløse, og har eksisteret siden 2007.

Susanne bogfører for små og mellemstore virksomheder, hovedsagligt fra egne lokaler.SusanneK.nu

Holbækvej 57
4340 Tølløse
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem af CEREDA

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Pålidelig bogføring

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med SusanneK. Servicen er god, prisen rimelig, og kvaliteten i top. Vi kan anbefale andre også at benytte SusanneK.

- Emotivater ApS
Bedømt d. 04/04/2014

Nærværende og personlig service

SusanneK er præcis det for mig, som jeg har brug for. Hun er professionel og ansvarlig - og samtidig med stor personlig indlevelse og fornemmelse for mine behov og udfordringer, som hun altid møder med hurtige svar og/eller løsningsforslag. Hun er en uvurderlig hjælp i min lille virksomhed.

- Teater Spektrum
Bedømt d. 24/03/2014

Giver værdi til virksomheder

Susanne siger sin mening uanset hvem du er. Det giver ærlighed og overblik i din virksomhed.

- Jimmy Olsen Registreret revisor
Bedømt d. 22/03/2014

Rigtig god bogføring til en god pris

Jeg har kun gode erfaringer med bogføring af høj kvalitet. Det omfatter både løn, indberetninger af EU salg og moms. Susanne er rigtig effektiv i e-conomic hvor vi både benytter indskanning og lagermodul.

- Amok Marketing ApS
Bedømt d. 22/03/2014

God og solid bogføring til tiden

dygtigt arbejde, solid erfaring og til tiden.

- lykke petersen
Bedømt d. 21/03/2014

Alt for ufokuseret

Valgte Aminos egen bogholder ud af naivitet.

Jeg havde samlet set, og som meget lille virksomhed, en rigtig dårlig oplevelse af at der konstant skulle følges op, kontrolleres, kontaktes og holdes øje med. Alt i alt endte mit samarbejde med virksomheden med, at en momsregistrering ikke fandt sted som lovet, hvilket betød at jeg kom til at betale moms af hele min omsætning op til 50.000 frem for alt over 50.000 i virksomhedens første år.

Det værste var, at virksomheden virkede komplet ligeglad. Det er jeg sikker på, ikke var tilfældet, men det virker som om én person laver 10 mands arbejde.

Meget ufokuseret.

- Arganolier.dk
Bedømt d. 21/03/2014

God og hurtig bogføring

SusanneK er hurtig og god, og yder altid en god service. Om man så ringer sent om aften, så tager hun den altid og giver et godt og kvalificeret svar. Fuldt ud tilfreds!

- TradeALot
Bedømt d. 21/03/2014

God bogholder

Susanne K bogfører for 4 af mine selskaber og er en fornøjelse at samarbejde med. Hun laver med sikker hånd løn for 25 medarbejdere og jeg har fuld tillid til at hun får regnskabet til at balancere.

- Martin Hegelund
Bedømt d. 20/03/2014