Sven Westergaards Ejendomsadministration København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Sven Westergaards Ejendomsadministration København K
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

De bedste rammer for tryghed og fleksibilitet

Vi er en uafhængig og professionel partner, der gennem lang erfaring har specialiseret os i at varetage alle aspekter i administration af ejendomme. Derfor har vi både jurister, økonomer, administratorer og regnskabskyndige ansat til at varetage de forskellige områder - så vi altid bistår med den rette rådgivning og assistance.

Vi stræber efter at være førende på kvalitet og service

For os er service en selvfølge, og en god daglig drift forudsætter et tæt samarbejde mellem kunden og administrationen. Vi lægger derfor vægt på et godt og individuelt samarbejde med alle, vi administrerer for - og vi har en behagelig omgangstone indbyrdes og med vores kunder. Effektiv kommunikation og et højt serviceniveau er grundlæggende for gode resultater, og i vores verden er kunden altid i centrum.

Vores velfungerende dataprocesser sikrer til enhver tid hurtige, fyldestgørende og korrekte oplysninger både vedrørende regnskabsmæssige og administrative funktioner.
Dansk
Advokat

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Cand.jur
Advokat
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden