Tal og Tanker - Silkeborg Silkeborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Tal og Tanker - Silkeborg Silkeborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Revisionshuset Tal & Tanker tager udgangspunkt i tallene. Det er vores fundament og udgangspunktet for alt det andet, som vi kan. Derfor er det uendeligt vigtigt, at den del af vores opgave har høj prioritet og bliver behandlet med rette omhu. For det er tallene, der er nøglen til de tanker, der kan forløse en virksomheds potentiale, skabe vækst, succes og værdi.

Vi har valgt mottoet ”Tal med mennesker”. For bag tallene og tankerne møder du 55 engagerede mennesker med hjerte og hjerne på rette sted. Dygtige og veluddannede folk, der bygger stærke relationer, sætter pris på ærlig snak og dialog i øjenhøjde. Via uddannelse, sparring og nysgerrighed holder de sig ajour med udviklingen i lovgivningen.

Ligesom Tal & Tanker er uløseligt forbundet i vores virksomhed – og i vores rådgivning – er mennesker en vigtig forudsætning for et succesfuldt samarbejde. Derfor bruger vi mange kræfter på det, vi kalder den menneskelige bundlinje: Samspillet mellem vores kunder og Tal & Tanker og samspillet mellem kolleger.

Revisionshuset Tal & Tanker er en stærk partner for det lokale erhvervsliv og med et tæt samarbejde mellem vores kontorer i Silkeborg, Pandrup og København har vi lagt et solidt fundament for vores egen vækst og udvikling.
English , Dansk

Om

Personligt citat

Tal uden tanker er værdiløse!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Én af vores kunder har udtalt følgende:
"Hvad skal man med en revisor? bliver jeg nogle gange spurgt. Der er da programmer, som kan klare alt det med tallene. Tja, måske. Men for mig, der har en sammensat virksomhed, gør den menneskelig kontakt hele forskellen. Det handler om dialog og tillid - og det at min revisor ikke bare kender min virksomhed, men også kender mig som person med de værdier, præferencer, ønsker og drømme, jeg har."

Det fortæller på alle måder om vores syn på kunderne. Hvis vi skal kunne give den ærlige, dybe og værdiskabend

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Fantastisk kundeservice handler for os om tilstedeværelse og en tillidsfuld dialog i øjenhøjde. Vi vil være der, for vores kunder. Det er ikke bare noget vi siger, det er noget vi udlever.
Dette skal naturligvis kombineres med gode og ordentlige løsninger på dagligdagens udfordringer.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi rådgiver vores kunder og deler ud af vores viden, når der er udfordringer med at finde vejen for virksomheden. Vi bruger vores mange års erfaring samt branchekendskab. Vi sætter ord på vores tanker og tør sige vores mening om udfordringerne. Den forventer og fortjener vores kunder at høre. Vi tager os tiden til at snakke med vores kunder, forstår dem og blive deres rådgivningsmæssige soulmate.

Certificeringer

Statsautoriseret Revisor
Registreret Revisor
Ansvarsforsikring
Godkendt revisor
Ansvarsforsikring

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Revision
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden