Talselskabet ApS København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Talselskabet ApS København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi tilbyder proffessionel assistance indenfor bogføring, regnskab, løn og administration. Herudover kan vi yde kompetent rådgivning vedrørende virksomhedens økonomi og udvikling.

Vi har valgt at arbejde for små og mellemstore håndværks- og service-virksomheder, fordi vi har et solidt kendskab til den typer virksomheder.

Det er vores erfaring:

· At administration skal udføres omhyggeligt og er vigtigt, men det skaber ikke indtjening

· Derfor kan bogholderi, løn og administration med fordel placeres hos os, så ejeren får mere tid til at drive selve forretningen

Fordelene ved Talselskabet er:

· Vi bruger web-baserede systemer, så kunden har mulighed for adgang til alle informationer i systemerne.

· Standard måneds- eller kvartalsrapporter kan trækkes uden ekstraberegning.

Mulighed for en bred vifte af ydelser man ikke normalt har adgang til i mindre virksomheder.

Talselskabet tilbyder:

· At kunden sparer tid – ved at vi tager os af bogholderi, løn og regnskab.

· At kunden kan øge indtjeningen - fordi der bliver frigjort tid til de opgaver der skaber indtægter. Det vil næsten altid betyde bedre indtjening at passe kunderne frem for at administrere.

· At kunden har mulighed for at spare penge fordi en aftale med os giver større fleksibilitet i omkostningerne end fastansat personale. Man betaler kun for de timer man bruger.

· Talselskabet kan desuden hjælpe med at identificere de aktiviteter der mest profitable for virksomheden ligesom vi kan identificere vækstmuligheder.

Vi tager os af:

Bogføring, rykkere, betalinger, lønadministration og andre administrative opgaver som momsregnskab indberetninger til myndigheder og foreninger.
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden