Testamentum Horsens
Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews
Testamentum Horsens
Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews

Information

Overvejer du at lave et testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt eller samejeoverenskomst?
Lad mig hjælpe dig med at træffe de rigtige forholdsregler, inden problemerne opstår.
Ring til mig i dag og få en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale, hvor jeg tager udgangspunkt i din familiesituation.

HVORFOR ER PRISERNE SÅ LAVE?
Jeg har ikke udgifter til et fancy kontor med både receptionist og barista – og det kommer dig til gode. Alt kommunikation foregår derimod over telefon og e-mail.
Derudover har jeg den holdning, at mine ydelser bør være en overkommelig udgift for alle.
Dansk , English
Fremragende score
Jurist

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne vælger mig, fordi jeg ærligt rådgiver om den bedste løsning for din familiesituation. Uanset hvornår du kontakter mig, kan du forvente at jeg hurtigt vender tilbage. Ofte kan jeg påbegynde sagen med det samme, så du ikke skal vente mange dage på at modtage dokumentet.
Vi klarer det hele online, via telefon eller e-mail. Du skal ikke bruge tid på kørsel, ligesom du heller ikke skal betale min kørsel. Derved får vi priserne helt i bund.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Når du vælger mig, kan du være sikker på, at jeg tager mig tid til at rådgive om netop din familiesituation. Det betyder meget for mig, at du forstår det hele, og ikke føler, at jeg taler hen over hovedet på dig. Jeg tegner og fortæller gerne, så den komplekse arveret bliver simpel at forstå.

Certificeringer

Cand.jur
Cand.merc.jur.
Ansvarsforsikring

Tjenester

Testamente
Boligkøb
Ægtepagt
Samejeroverenskomst
Stiftelse af virksomhed
Boligsalg

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews
Torben Hemberg for 2 år siden
Dorthe fra Testamentum satte sig hurtigt ind i min sag, og jeg følte mig tryg ved at følge hendes råd. Jeg kan varmt anbefale Testamentum , og vil helt sikkert kontakte hende igen hvis jeg får brug for juridisk bistand.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden