4.25 / 1 bedømmelser

Tønder Revision A/S

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Vi lægger stor vægt på den personlige og nære kontakt til vore kunder.

Ved at sætte os godt ind i dine problemstillinger kan vi assistere og rådgive dig bedst muligt. På den måde kan vi i fællesskab fremtidssikre dig og din virksomhed.

Som en del af Revisorgruppen Respons og FSR Danske Revisorer bliver vi hele tiden opdateret med den nyeste viden. Vi efteruddanner os løbende for at ajourføre vores viden og kompetence. Vi er derfor opdateret på den nyeste lovgivning indenfor erhvervs-, skatte- og privatområdet.

Vi er et team bestående af 18 motiverede medarbejdere. Det betyder at vi løser enhver opgave relateret til regnskab, revision og rådgivning.

Velkommen til Tønder Revision og Kloster Revision. Vi glæder os til samarbejdet.Tønder Revision A/S

Søndergade 14
6270 Tønder
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Medlem af FSR
  • Dinero-ekspert
  • Godkendt revisor
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Rådgivning

Vores forretning skulle bruge en revisor, vi valgte Tønder Revision fordi de er super serviceminded og meget kompetente. De er nemme at få fat i også efter fyraften. De hjælper både med daglig dags udfordringer og med vores regnskab. Jeg kan på det varmeste anbefale Tønder Revision. Jeg ved godt hvem der skal lave mit regnskab for 2016 :)

- JuridiskBistand ApS
Bedømt d. 25/02/2016