Topp Bogføring Stenlille
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Topp Bogføring Stenlille
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi ser på DIT behov!

Der er forskellige løsninger i forbindelse med bogføring, noget afhænger af din virksomheds størrelse og hvor meget du selv ønsker at lave.

Mindre virksomhed med få aktiviteter og styr på tingene – kvartalsvis bogføring:

Du afleverer bilag og andet materiale kort efter at kvartalet er sluttet. Vi laver bogføringen og sender dig en balance. Denne metode er velegnet for firmaer meget lille aktivitet (få posteringer), hvis du har styr på dine ting og har et overblik over din økonomi i øvrigt. Du kan evt. vælge selv at bogføre og få os med som sparringspartner.

Større virksomhed med mange aktiviteter og evt. ansatte – ugentlig eller månedlig bogføring:

Du afleverer materiale løbende (fredag ved uge aftale og sidste hverdag i måneden ved måneds aftale) – vi bogfører. Fordelen ved at være ajour månedligt eller oftere er, at du hele tiden vil have friskt materiale til at vurdere likviditet og udvikling i virksomheden. Vi giver dig en fast kontaktperson, som efterhånden vil være godt inde i dit regnskab. Ugentlig eller månedlig bogføring vil være det mest hensigtsmæssige, hvis der er mange aktiviteter i firmaet og/eller ansatte medarbejdere.

Vi tilbyder elektronisk dokumenthåndtering, hvilket vil sige at du kan nøjes med at sende dine bilag som pdf filer, på den måde slipper du for at printe og sende bilagene til os. Vi kan også tilbyde at scanne bilagene for dig, afregning for dette er efter normal timepris. Ønsker du ikke at benytte elektronisk dokumenthåndtering finder vi sagtens ud af det!
Dansk
Bogholder

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden