Toxen-Worm – Ejendomsmægler – Jura og Boligrådgivning Ringe
Ageras rating star
4.64 / 5 stars 33 reviews
Toxen-Worm – Ejendomsmægler – Jura og Boligrådgivning Ringe
Ageras rating star
4.64 / 5 stars 33 reviews

Information

Ejendomsmæglerfirmaet Toxen-Worm er et mindre Jura og Ejendomsmæglerfirma beliggende på Midtfyn, som er helt uafhængig, kunderne får alle ydelser til nettopriser og vi bestræber os på at yde den bedste service.

Kim Toxen-Worm er uddannet advokat, men arbejder nu som Cand. Jur. Han har stor erfaring og er en behagelig og meget kompetent rådgiver. Annette Lander er ejendomsmægler og HD i Finansiel Rådgivning. Desuden er hun køberrådgiver uddannet via Danske Advokater. Vi er derfor i stand til at yde personlig rådgivning på et højt fagligt niveau.

Vi lægger vægt på kvalitet, konkurrencedygtige priser, tid når klienten har tid, effektiv sagsbehandling, personlig rådgivning og uformel omgangstone.

Vi bestræber os på hele tiden at være på forkant både for så vidt angår vores fagområder, men også på IT området.

Rådgivningen er i fokus hos os. Vi er gode, professionelle rådgivere, der samarbejder med klienten og øvrige rådgivere for at opnå det bedste resultat for den enkelte klient.

Erfaringen har vist, at vores kunder har forskellige rådgivningsbehov specielt i forhold til overdragelse af fast ejendom. Derfor tilbyder vi som udgangspunkt køberrådgivning med købsaftale fra mægler til en meget konkurrencedygtig pris kr. 6.250,00 incl. moms. Inkluderet i denne pris er advokatrådgivningen fra A-Z samt dokumentekspedition. I denne pris tilbydes kunden også et personligt møde eller telefonmøde. Til de kunder som ikke ønsker rådgivning men kun berigtigelse af skødet og udfærdigelse af refusion kan vi tilbyde dette til honorar for kr. 4.000,00 incl. moms. Tøv aldrig med at ringe til os - vi står altid klar til at hjælpe.
Dansk
Fremragende score
Juridisk rådgiver

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Kunderne vælger os fordi vi er skarpe fagligt, hurtige, holder hvad vi lover og yder den bedste kundeservice.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

God kundeservice er at vi følger alle sager fra start til slut. Det er nemt at komme i kontakt med os. Vi holder hvad vi lover, er fleksible, leverer til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Certificeringer

Cand.jur
Ejendomsadministrator
Ejendomsmægler

Tjenester

Testamente
Boligkøb
Lejekontrakt
Samlivsophør
Ægtepagt
Boligsalg
Privat skifte
Samejeroverenskomst
Skilsmisse
Stiftelse af virksomhed

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.64 / 5 stars 33 reviews
Birthe Wiese for 1 år siden
Grundigt og behageligt. Personligt møde for st se hinanden an. Det gav en, større fortrolighed. Desværre har vores sag trukket lidt ud, men det er pga banken og ikke TOXEN-WORM 'S skyld, så sagen er ikke afsluttet endnu.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden