TT Revision København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
TT Revision København V
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

TT Revision er et statsautoriseret revisionsfirma, der har til målsætning at tilbyde kvalitative ydelser til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Vi ser os selv som et lokalt alternativ til de store landsdækkende revisionsfirmaer.

Vi er medlem af Kreston Danmark og Kreston International, et samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer.

Service, kvalitet og effektivitet

Det er med disse ord, vi vil beskrive os selv. Det er vort mål, at vore kunder altid får den bedst mulige service og en hurtig og effektiv løsning af opgaverne. Vi tror på, at en tæt kontakt til den enkelte kunde, giver en bedre og mere individuel rådgivning, og dermed mere optimale løsninger.

Kvalitet

Vi har derfor som målsætning, at vore ydelser skal være af høj faglig kvalitet. Som statsautoriseret revisionsfirma er det naturligt, at kvaliteten af vort faglige arbejde altid skal være på højeste niveau.

For at kunne leve op til denne målsætning holder vi vor faglige viden á jour gennem løbende videreuddannelse. Kun på den måde kan vi leve op til vore kunders forventninger og krav.

Service

Vor service er meget højt prioriteret i det daglige arbejde. Vi har derfor konstant fokus på, at vi løser opgaverne til den aftalte tid. Vi bestræber os altid på at få afleveret tingene i god tid inden deadline.

Vi ved, at vore kunder ofte har spørgsmål og opgaver, som til tider skal løses ”her og nu”. Derfor er det yderligere en målsætning, at vore kunder nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Det har høj prioritet hos os, at vi melder hurtigt tilbage på henvendelser fra vores kunder, og at telefonbeskeder og mails besvares hurtigt.

Effektivitet

Vi arbejder hele tiden på at effektivisere vores arbejdsprocesser og arbejdsmetoder. Gennem effektivitet er vi i stand til at tilbyde vores ydelser til fornuftige og konkurrencedygtige priser.
dansk
Revisor

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Registreret Revisor
Statsautoriseret Revisor
Medlem af FSR
Godkendt revisor
Revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden