4.63 / 5 bedømmelser

Tvermoes Advokater

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Tvermoes Advokater kan give dig et kvalificeret tilbud.

Klaus Ulrik Tvermoes er erhvervsadvokat og beskæftiger sig med etablering af virksomheder, selskabsret, virksomhedsoverdragelser, selskabsstiftelser, ejer/aktionæraftaler, kontrakter og rådgivning af primært ejerledede virksomheder og disses ejere/aktionærer.

Der lægges vægt på, at alle forhold er veldokumenterede, og at det juridiske arbejde skal bidrage til forøgelse og sikring af værdier.

Klaus Ulrik Tvermoes har en forretningsmæssig tilgang til løsningen af juridiske opgaver, og arbejder tillige med ledelse af virksomheder gennem en række bestyrelsesposter.Tvermoes Advokater

Strandvejen 125
2900 Hellerup
  • Advokat
  • Møderet for Landsret
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Medlem af Danske Advokater
  • Cand.jur
  • Ansvarsforsikring
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Brilliant job...

Klaus was our advocate for our brand new dream house. We were extremely happy about his work . We got the excellent advice through out the project period. Strongly recommend as your advocate for the real estate dealings.

- Shemy Abraham
Bedømt d. 29/07/2019

Super god og kompetent køberrådgivning

Klaus tog sig god tid til at forklare forholdene i vores huskontrakt mv, og trak de vigtigste punkter ud og forklarede hvad vi skulle være opmærksomme på.
De bedste anbefalinger her fra!

- Rasmus
Bedømt d. 14/05/2018

Meget godt tilfreds.

Det gik hurtigt ,med go idee,som jeg har ikke tænket po,
Samtæle var meget venlig og og forklaring var meget
forståelig .
Jeg har ikke mere kommentar ,da jeg var meget
tilfreds.
Venlig Mila Mrakota

- Mila Mrakota
Bedømt d. 14/03/2017

Rigtig god oplevelse :)

Søde hjælpsomme mennesker som gider bruge deres tid på at vejlede og hjælp. Jeg vil klart bruge dem igen, hvis jeg får behov.

- Jannie Andersen
Bedømt d. 06/11/2014

Professionel og hurtig sagsbehandling

Jeg kan kun anbefale Claus Ulrik Tvermoes. Hand behandling af sagen var både professionel og hurtig. Desuden var Claus god til at forklare detaljerne og til at svare på diverse spørgsmål uden slinger.

- André Medborg
Bedømt d. 06/11/2014