Upsite Consult ApS Skanderborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Upsite Consult ApS Skanderborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Upsite Consult er etableret af revisorer fra internationale revisionsvirksomheder, der besidder flere års praktisk erfaring og høj kompetence inden for såvel regnskabsaflæggelse, økonomistyring som diverse økonomiske analyser. Vi udarbejder hensigtsmæssig ledelsesinformation og skaber økonomisk overblik.

Vores bogholdere har ligeledes en baggrund fra de internationale revisionsvirksomheder og besidder stor erfaring indenfor almindelig bilagsregistrering, afstemninger, lønbogholderi, moms, materiale udarbejdelse til revisor m.m.

Mere info på www.upsiteconsult.dk
Dansk , English

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vi arbejder 100% professionelt, idet vores personale er uddannet hos en af de store internationale revisonsselskaber.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vi betragter en go' kundeservice som opnået, når vi har skabt værdi for kunden i form af økonomiske data, der kan indgå i virksomhedens beslutningsgrundlag.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi har 20 års praktisk erfaring med at hjælpe virksomheder under forandring. Det giver en solidt fundament for korrekte beslutninger i vejen til vækst. Herunder hvordan virksomheder opbygger sin økonomifunktion billigst og effektiv.

Certificeringer

Bogholder
Revisor
Cand.merc.aud.

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden