Valdal Ejendomsadministration København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Valdal Ejendomsadministration København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Valdal Advokatfirma har eksisteret i 78 år og har haft ejendomsadministration i over 50 år, hvoraf flere klienter har haft Valdal Advokatfirma som deres administrator siden 1965. Ejendomsadministrationen administrerer såvel erhvervsejendomme som beboelsesejendomme, samt ejerforeninger og andelsboligforeninger. Valdal Advokatfirma administrerer i dag mere end 175 ejendomme, og har en fortsat stor tilgang af ejendomme, hvoraf en stor del kommer via anbefaling fra vores eksisterende klienter. Valdal Advokatfirma bistår også ved oprettelse af andelsboligforeninger. Ejendomsadministrationen varetager alle ejendommens forhold herunder løbende opkrævning af husleje, boligafgift, fællesudgifter osv. og betaling af omkostninger forbundet med ejendommenes drift og vedligeholdelse.

Ejendomsadministrationen omfatter endvidere opfølgning af de forsikringsmæssige forhold, tilsyn med ejendommene ved en ejendomsinspektør med teknisk faglig baggrund, hvor der ydes rådgivning af ejere og bestyrelser i forbindelse med renovering og vedligeholdelse af ejendommene. Endvidere kan juristerne anvendes som sparringspartner i eventuelle tvister. Firmaet har flere specialiserede advokater og jurister, som dagligt beskæftiger sig med ejendomsadministration og dermed bistår ejendommen i for eksempel byggesager, salg og justering af kontrakter i relation til ny lovgivning mv. Derfor er det særdeles hensigtsmæssigt, at ejendomsadministrationen er en integreret del af advokatfirmaet, ligesom inkasso også varetages af advokatfirmaet. Denne sikkerhed er en del af vores totaladministration.
Jurist

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Møderet for Landsret
Møderet for Højesteret
Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Danske Advokater
Medlem af Ejendomsforeningen Danmark
Cand.jur
Ejendomsadministrator

Lokation

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden