Vopa Ejendomsadministration København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Vopa Ejendomsadministration København Ø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Digitalt og professionelt

VOPA er et moderne og professionelt ejendomsadministrationsselskab. Vores mission er, at gøre op med den gængse måde at tænke ejendomsadministration af både andels- og ejerforeninger på.

Vi ved, at langt de fleste medlemmer af boligforeningsbestyrelser i dag, har meget andet at lave, end at sætte sig ind i et kompliceret og til tider uoverskueligt område som frivilligt bestyrelsesarbejde. Hertil kommer selvfølgelig de mange timer, der går med administrationen af foreningens daglige drift.

VOPA tilbyder derfor all-inklusiv løsninger til boligforeninger. Nøgleordet for vores løsninger er, at det skal være så nemt som muligt, at sidde i foreningsbestyrelsen. Derfor tilbyder vi ikke blot administration men også bygge- og renoveringsrådgivning og sender hellere end gerne konsulenter med til jeres bestyrelsesmøder, der kan svare på spørgsmål og rådgive i forhold til drift og vedligehold. I kan også reservere os på chatten, således I kan skrive eller ringe til os under jeres bestyrelsesmøde, hvis der er noget som kræver svar her og nu. På den måde kan I afslutte jeres bestyrelsesarbejde på mødet og undgå at komme hjem med en lang to do liste. Disse services er alle en del af pakken.

Værdier

Hos VOPA sætter vi pris på den unikke danske bygningsmasse. Alle vores ansatte har en stor interesse i bygninger, og vi sætter en ære i, at hjælpe med at bevare og drive ikke blot den danske bygningsmasse men også de unikke danske boligforeninger.

Vi råder over ingeniører, arkitekter, jurister og økonomer der sammen sikrer, at alle aspekter af jeres forening og ejendom bliver varetaget og administreret effektivt og optimalt.

Hos VOPA vægter vi det værdiskabende og visionære samarbejde ekstremt højt. Derfor tilbyder vi en række værktøjer, som løbende budgetter og opdaterede vedligeholdelsesplaner, der gavner og simplificerer bestyrelsesarbejdet.

Vores mål er at sørge for, at jeres forening er stabil, med en sund økonomi, og en velbevaret ejendom.

Hos VOPA har vi altid fokus på:

• At skabe personlig og direkte kontakt med jeres forening

• At skabe visionære løsninger, der sikrer jeres forening på den lange bane

• At tænke i grønne løsninger – både for miljøet og jeres pengepungs skyld.

Læs mere på: http://vopa.dk/
Dansk
Ejendomsadministrator

Certificeringer

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark
Ejendomsadministrator

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden