Vores Administration Aarhus C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Vores Administration Aarhus C
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vores Administration er et landsdækkende administrationsselskab startet af ejerforeningsformænd. Vi har specialiseret os i at levere professionelle tjenester til frivilligt drevne foreninger, herunder regnskab, bogholderi, administrativ støtte og kontingentopkrævninger.

Vi tror på at sætte de frivillige først og er stolte af at arbejde på de frivilliges vilkår. Vi arbejder med mere end 5.000 husstande i foreninger landet over, og vi er forpligtet til at blive den foretrukne partner for dem, der gør en forskel i deres lokalsamfund.

Vores administration er et team af forvaltningseksperter, der er specialiseret i administration af ejerforeninger, grundejerforeninger og laug. Det betyder også, at vi ikke arbejder med privatejede udlejningsejendomme, ejendomsservice eller byggeri.

Med Vores administration kan du forvente rimelige priser, klar kommunikation og nem adgang til de oplysninger, du har brug for, når du har brug for dem.

Vores kontor ligger i Aarhus, men vi er ikke kun lokale - vi udnytter teknologien til at levere attraktive løsninger til foreninger i hele Danmark.

Om

Personligt citat

Vi mener, at frivillige fortjener rimelige priser, klar kommunikation og nem adgang til de oplysninger, de har brug for, når de har brug for det.

Hvorfor vælger kunder Jer?

Foreninger der vælger os, sætter pris på attraktive standardløsninger, der hjælper med at holde priserne nede og gennemsigtigheden høj. Vores fokus på innovation, forståelse for af foreningslivet og evne til at skabe digitale løsninger adskiller os fra konkurrenterne. Vi tror på den forskel, som frivillige gør for deres lokalsamfund, og vi ønsker at hjælpe dem med at sætte et endnu større aftryk på både fællesskabet.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Vores administrations mål er at give noget tilbage til foreninger, der giver så meget til deres lokalsamfund. Vi sætter den frivillige i centrum, så vi arbejder på deres vilkår og sørger for, at de ikke får ekstra arbejde på grund af os.

Vi ved, at foreningsarbejdet ikke altid foregår mellem 8 og 16. Derfor er vi tilstede telefonisk samt online og kan mødes med bestyrelsen i aftener og weekender.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Som administrator med speciale i foreninger ved vi, at det ikke handler om hurtig vækst, men at sikre en sund økonomi der kan understøtte driften både på kort og lang sigt. Vi mener, at frivillige fortjener rimelige priser, klar kommunikation og nem adgang til foreningens regnskabs- og medlemsoplysninger gennem vores digitale foreningsplatform.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert
Revisor
Cand.merc.aud.
Bogholder
E-conomic-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Revision

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden