Weedfald Bogføring & Regnskab Sommersted
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Weedfald Bogføring & Regnskab Sommersted
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Jeg har gennem uddannelse og mange års arbejde både i små og mellemstore virksomheder og i store internationale koncerner erhvervet en dyb, bred og lang erfaring indenfor regnskab og administration. Papirarbejdet og kravene fra offentlige myndigheder bliver ikke mindre, og jeg tilbyder min assistance til dig, der ikke har tid eller lyst til at bruge energi på dette. Du kommer kun til at betale for det nødvendige antal timer, og du vil kunne få et retvisende regnskab, når du har brug for det, for at kunne træffe så gode dispositioner som muligt. Hvis du har behov for større overblik og mere tid til dine primære opgaver eller til familien, så ring til mig for en uforpligtende snak. Pia er ansat som assistent på kontoret – så det er altid muligt at få kontakt til os.
Dansk
Bogholder

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Bo Moisen for 8 år siden
Jeg har gode erfaringer med Jette. Hun reagerede med det samme, da jeg søgte en en revisor. Vi havde en god snak i telefonen, og Jette var meget lydhør. Hun var dejlig fleksibel både med dialog og pris.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden