4.25 / 1 bedømmelser

Weedfald Bogføring & Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Jeg har gennem uddannelse og mange års arbejde både i små og mellemstore virksomheder og i store internationale koncerner erhvervet en dyb, bred og lang erfaring indenfor regnskab og administration. Papirarbejdet og kravene fra offentlige myndigheder bliver ikke mindre, og jeg tilbyder min assistance til dig, der ikke har tid eller lyst til at bruge energi på dette. Du kommer kun til at betale for det nødvendige antal timer, og du vil kunne få et retvisende regnskab, når du har brug for det, for at kunne træffe så gode dispositioner som muligt. Hvis du har behov for større overblik og mere tid til dine primære opgaver eller til familien, så ring til mig for en uforpligtende snak. Pia er ansat som assistent på kontoret – så det er altid muligt at få kontakt til os.Weedfald Bogføring & Regnskab

Sølvgade 13
6560 Sommersted
  • Ansvarsforsikring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Gode Erfaringer!

Jeg har gode erfaringer med Jette. Hun reagerede med det samme, da jeg søgte en en revisor. Vi havde en god snak i telefonen, og Jette var meget lydhør. Hun var dejlig fleksibel både med dialog og pris.

- Bo Moisen
Bedømt d. 31/03/2016