0.00 / 0 bedømmelser

Zimmermann Skattekonsulenter

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Uafhængighed og beskedenhed

Vi er et uafhængigt konsulentfirma som fortrinsvis fungerer som hotline, rådgiver og sparringspartner for revisorer og advokater vedr. skatteforhold og visse selskabsretlige forhold, herunder omstrukturering. Herudover betjenes et større antal privatpersoner særligt vedr. udlandsforhold samt virksomheder.

Herudover har vi et netværk med andre konsulenter i forhold til moms m.v.

Vi har til huse i mindre lejede kontorer i Farums Industrikvarter men arbejder ofte ude i de forskellige revisionsfirmaer som vi betjener.Fortrinsvis i København og Nordsjælland. Vi betjener dog også enkelte firmaer i det jyske.

Vi samarbejder herudover og har et netværk med svenske skattekonsulenter og har også relationer i andre lande.

Vores/min styrke er erfaring, bred paratviden og ikke mindst at jeg er praktiker. Jeg gik selvstændig i 2006. Forud herfor lå 1) 10 års ansættelse og uddannelse fra Skat på alle leder og kanter indenfor ligning, revision, ledelse, klagebehandling, deltagelse i internationale projekter m.v. 13 års ansættelse i firmaer som BDO, RSM Plus, Deloitte og Beierholms skatteafdelinger.Zimmermann Skattekonsulenter

Bygmarken 10
3520 Farum
  • Ansvarsforsikring

  • Skatterådgivning
  • Selskabsstiftelse
  • Selvangivelse
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her