Concepto Hellerup
Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews
Concepto Hellerup
Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews

Information

Concepto.dk er stiftet til at hjælpe virksomheder med deres bogholderi samt administration. Dette gør vi gennem en skarp processbeskrivelse, hvilket gør det muligt for vores backoffice, at udføre en stor del af arbejdet. Dette er samtidig med at vi kan holde prisen helt nede for kunderne uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vi har stor succes med netop at optimere bogholderiet og processerne omkring det administrative arbejde, og derfor har vores kunder oplevet at de har fået mere tid i deres hverdag til deres arbejde!
Dansk , English
Bogholder

Om

Personligt citat

Med troværdighed og ærlighed kommer man langt!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder har valgt os grundet vores fokus på optimering af processer rundt om bogholderiet og de gentagne administrative processer. Samtidig ligger vi vægt på, at medarbejderne hos vores kunder vil opleve en større arbejdsglæde, da vi kan flytte de gentagne administrative processer til os og derfor frigør vi tid hos medarbejderen til opgaver som giver større værdi for både medarbejderen og virksomheden.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Hos Concepto.dk er god kundeservice den service man ikke beder om. Det vil sige, at vi håndtere arbejdet omkring bogholderiet automatisk, konsekvent og til tiden.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi flytter ledelsens fokus væk fra den daglige behandling af regnskabet og derfor skaber vi mere tid til drift af virksomheden. Samtidig har vi stor forståelse for at det sidste en virksomhed fokusere på når de er i vækst, er processer. Dette har vi stor erfaring med at optimere og beskrive samt behandle.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Medlem af CEREDA
Dinero-ekspert
Navision-ekspert
Cand.merc.aud.
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
E-conomic-ekspert
Bogholder

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering
Selskabsstiftelse
Skatterådgivning
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.2 / 5 stars 2 reviews
Christian Andersen for 5 måneder siden

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden