LG Bogføringsservice Tranbjerg J
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
LG Bogføringsservice Tranbjerg J
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

LG Bogføringsservice er et enkeltmandsfirma, som ejes af Lene Grønbæk, er de mindre virksomheders eksterne medarbejder, der på freelancebasis tilbyder hjælp til at løse opgaver så som daglig bogføring, fakturering, debitor- og kreditorstyring, momsafregning. Jeg har erfaring med forskellige regnskabssystemer, bl.a. Uniconta, e-conomic og Cbit. Se mere på www.lg-bogfoeringsservice.dk
English , Dansk

Om

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

For mig er fantastisk kundeservice at jeg kan skabe tryghed mellem mig og min kunde. Min kunde skal føle at regnskabet er korrekt og overskueligt, at der ikke er forvirring omkring forståelsen af bogføringen.
Kunden skal kunne komme i kontakt med mig, og jeg skal kunne svare på alle spørgsmål der måtte komme. Hvis jeg skal undersøge noget først, skal kunden ikke vente flere dage på svar. Det er min opgave at klarlægge alle spørgsmål.

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Lønhåndtering

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Færgemanns Kropsterapi for 4 år siden
Lene er meget vedholdende, og stædig på den gode måde. Hun har rydde op i mit meget stive regnskabssystem Cbit, trods support fra leverandøren, har Lene selv fundet svar på mange af hindes ekspert spørgsmål. Jeg er meget taknemmelig, kan nu bruge systemet i dagligdagen:)

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden