STB Regnskab ApS Køge
Ageras rating star
4.91 / 5 stars 30 reviews
STB Regnskab ApS Køge
Ageras rating star
4.91 / 5 stars 30 reviews

Information

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor regnskab/skat/finans, herunder:

- Udarbejdelse og indberetning af årsrapport/årsregnskab
- Udarbejdelse og indberetning af selvangivelse
- Løse regnskabsmæssige problemstillinger
- Oprydning bogholderi
- Forberedelse til revision
- Budgettering
- Opgørelse af skattepligtig indkomst
- Beregning af sambeskatningsindkomst
- Indkomst-formueopgørelser
- Opstart af virksomhed
- Nedlukning af virksomhed
- Omregistrering fra IVS til ApS

... og meget andet. Kontakt os endelig med din opgave, så vi kan finde en måde at løse den på sammen.

Vi er ikke belastet af tunge og ufleksible krav og forretningsgange som de etablerede revisions- og konsulenthuse. Vores tilgang er enkel - du skal tilbydes en skræddersyet løsning, som giver mening og værdi for netop din virksomhed. Vi er en persondrevet virksomhed – det hele handler om relationen mellem dig og os.

Vi kan på baggrund af dette setup levere samme kvalitet som de etablerede revisions- og konsulenthuse, men til en pris, hvor alle kan være med.

Vi er beliggende i Kongens Lyngby, men vi er fleksible omkring lokation. Vi kommer gerne til dig - eller vi kan hjælpe dig fra vore egne lokaler.

Til bogføring bruger vi som udgangspunkt E-conomic, Billy eller Dinero, så du også har mulighed for onlineadgang til din virksomheds bogføring.
English , Deutsch , Norsk bokmål , Dansk
Fremragende score
Revisor

Om

Personligt citat

Jeg er ikke blot din regnskabskonsulent, jeg er din samarbejdspartner. Din success er min succes - vi vokser sammen

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vi er pålidelige og kvalitetsbevidste. Så er vi bevidste om, at kunder ofte har arbejde ved siden af deres virksomheder, hvorfor vi anerkender behovet for at være til rådighed efter normal kontortid - både aftener og weekender. Jeg sad, for eksempel, oppe til kl. 12 om natten for at hjælpe en kunde med en årsrapport meget kort tid inden fristen - firsten havde han nemlig været uopmærksom på.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

For os er fantasistisk kundeservice, at tilføre kunden mest muligt værdi. Det er også at være helt klar i vores kommunikation. Vi tager vores ansvar alvorligt og vi ønsker, at kunden skal mærke det og glædes ved det. Når jeg bliver hyret til en opgave, sætter jeg mig grundigt ind i opgavens omfang. Min opgaver stopper ikke ved dens indledningsvise omfang - den stopper når opgaven er fuldørt til begge parters tilfredsstillelse. Jeg sørger altid for at opgaven fuldføres fuldkommen, også selvom dette betyder, at jeg påtager mig flere mindre opgave

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi er erfarne og proaktive, og ser vi, eller kunden, et potentiale, så gør vi alt for at hjælpe med at løfte kunden og nå det ønskede niveau. Jeg havde, for eksempel, en kunde, som havde en masse udviklingsomkostninger, men jeg fandt ud af, at man kunne søge om skattekreditordningen om at få 22% (skatteværdien) af omkostningen, og derved fik kunden likviditeten frigivet direkte. Dette er jo selvfølgelig penge som vedkommende kunne bruge til at vækste sin virksomhed.

Certificeringer

Dinero-ekspert
Cand.merc.aud.
Revisor
Billy-ekspert

Tjenester

Bogføring
Skatterådgivning
Årsregnskab
Selskabsstiftelse
Rådgivning
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.91 / 5 stars 30 reviews
Thomas Stobberup Aba for 5 år siden
Jeg må sige at jeg blev "reddet" i 11 time. Efter at have fået advarsel fra skat om at skulle levere årsrapport indenfor 7 dage skulle jeg bare have hjælp omgående. Jeg kontaktede først lokale revisorer, men kunne godt fornemme at med den tidsfrist blev prisen skudt helt i vejret. Jeg ringede derefter straks til Agera der ville sætte en annonce op med min hasteopgave. Indenfor 5 timer havde jeg 3 tilbud og jeg var ikke i tvivl om hvem jeg skulle vælge ud fra anmeldelser, pris og kundekommentar. STB Regnskab vurderede hurtigt at der skulle ryddes en del op så det fiksede han samt videregav en guideline for det næste skridt for at komme i mål. Allerede dagen efter mit valg var Sune færdig og jeg var en lykkelig virksomhedsejer igen.... Aldrig havde jeg forestillet mig at det skulle være så "let" at komme igennem et årsregnskab, men det er det når man har en person som Sune til at tage sig af det. Jeg vil helt sikkert bruge STB regnskab igen og vil anbefale ham til alle mine iværksætterkontakter jeg møder på min vej.

Find revisor i dag

Find en revisor, der passer til din opgave og behov. Udfyld blot vores formular, og udforsk vores store partner database. Gratis og uforpligtende.

Bedøm virksomheden