Ageras har i denne uge indgået en aftale om omkøb af Zoek Mijn Boekhouder og Leads2Leads.

Både Ageras og Zoek Mijn Boekhouder er online matchmaking platforme, hvor små- og mellemstore virksomheder kan finde en passende bogholder eller revisor. Med dette opkøb vil Ageras styrke sin markedsandel i Holland og dermed blive markedsledende.

Ageras gik ind på det Hollandske marked i 2015 og indtil nu har Zoek Mijn Boekhouder været Ageras’ største konkurrent med 40.000 hjulpede kunder.

Ved opkøbet af Zoek Mijn Boekhouder, overtager Ageras også Zoek Mijn Accountant og Zoek Mijn Administratiekantoor.

Bedre service til både klienter og partnere

“Ageras er en online platform, hvor netværkseffekten betyder rigtig meget. Jo flere klienter, der har behov for en bogholder eller revisor, jo mere værdi skaber vi for vores partnere. Des flere aktive partnere vi har, jamen des mere øger vi udvalget og skaber en sund konkurrence mellem partnere, hvilket kommer vores klienter til gode. Derfor ser vi også dette opkøb af Zoek Mijn Boekhouder som et kæmpe plus for vores klienter og partnere”, siger Rico Andersen, Ageras’ CEO.

Grundlæggeren af Zoek Mijn Boekhouder og Leads2Leads, Patrick van Zandvoort, bliver ved opkøbet en del af Ageras’ team og vil støtte ekpansionen af det Hollandske marked.

“Jeg har brugt syv år på at bygge Zoek Mijn Boekhouder, og jeg vil glæde mig til at videreformidle mine erfaringer fra det Hollandske revisionsmarked, så vi kan levere et uforligneligt produkt”, siger han.

“Patrick van Zandvoort har gjort et fænomenalt stykke arbejde i at opbygge en niche-forretning, hvilket vi har stor respect for. Hans succes bevidner, at både dedikation og kundeservice er kernen til succes”, tilføjer Rico Andersen.

Om Ageras

Siden 2012, har vi troet på det enkle, men kraftfulde løfte at blive verdens førende mødested for revisorer, advokater og bogholdere; en one-stop-shop for advokat- og revisionsindustrierne – og vi er godt på vej.

I januar 2017 øgede vi værdien af vores ydelser, så vi kan levere endnu bedre service- og support, og i februar 2017 fejrede vi vores bedste Trustpilot kundeservicescore i historien.

Sammen med mere end 80 didekerede medarbejdere, en stor partnerbase og tilliden fra 100.000 kunder, tilbyder Agers nu sine serviceydelser på det danske, svenske, norske, tyske og hollandske markeder – med flere på vej.

Artiklens indhold

Få 3 Tilbud