Om Ageras

Ageras har de sidste 5 år været på en fantastisk rejse.

Da vi byggede Ageras tilbage i 2012 var det med en ambition om at blive verdens førende markedsplads inden for regnskab og juridiske ydelser. Vi er godt på vej mod målet og er overbeviste om, at blandingen af teknologi og et højt serviceniveau er midlet til succes.

Ageras opererer nu i 5 markeder fra kontoret i København, hvor mere end 80 dedikerede medarbejdere servicerer en voksende kundekreds, der for nyligt rundede 100.000. Denne milepæl er vi sindssygt stolte af, da det bevidner, at vi gør en kæmpe forskel i markedet.

2016 var et begivenhedsrigt år for os. Vi øgede omsætningen med 60%, blev udnævnt som Gazelle-virksomhed af Børsen (den 10. hurtigst voksende), og vi fik for alvor fodfæste på de hollandske og tyske markeder.

Investcorp investerer i Ageras

Vi er klar til at tage virksomheden til næste niveau, og derfor er vi begejstrede for at meddele, at Investcorp har investeret i Ageras og dermed opnået en aktiemajoritet i selskabet.
Investeringen skal understøtte vores fortsatte international ekspansion og vækst på eksisterende markeder.

Investcorp er en global vækstfond med store investeringer i teknologivirksomheder med særlig fokus på data, IT-sikkerhed, internet, mobility og FinTech.

Fra det første øjeblik vi mødte Investcorp, stod det klart, at de var den rigtige partner for Ageras til den næste fase af vores vækstrejse. Investcorp har et godt omdømme og imponerende generalieblad med at vækste ejerledede teknologivirksomheder, og deres globale tilstedeværelse og omfattende netværk understøtter Ageras’ fortsatte internationale ekspansion.

Amino forlader Ageras

Amino, som hidtil har været storaktionær i selskabet, bliver købt ud som led i transaktionen og Martin Thorborg forlader bestyrelsen. Vi har været rigtigt glade for at arbejde sammen med Martin Thorborg siden stiftelsen og for den værdi, han har bragt til selskabet.

Vi vil bruge anledningen til at sige et stort tak til alle dem, der har været med til at gøre Ageras til en succes. En særlig tak skal lyde til de kunder, partnere og medarbejdere, der på hver sin måde har bidraget til at skabe et mere transparent marked for regnskab og juridiske ydelser.

Vi fortsætter på rejsen og glæder os til at tage virksomheden til nye højder.


De bedste hilsner

Rico Andersen & Martin Hegelund

Artiklens indhold

Få 3 Tilbud