Få 3 tilbud

Find en ekspert i regnskab

Vi hjælper dig med at finde en ekspert i regnskab

Både som privatperson og hvis du driver en virksomhed, kan du få behov for økonomisk rådgivning af en ekspert i regnskab. Skal du købe hus, eller er du havnet i en uoverskuelig økonomisk situation, skal dit barn flytte hjemmefra, eller vil du starte din egen virksomhed? Alle disse opgaver kan Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert til, hvis du udfylder formularen her på siden og sender den til os. 

Også professionelle får indimellem brug for økonomisk rådgivning både til at rådgive om firmaets økonomi, i forbindelse med opkøb, indkøb eller dårlige betalere, hvis du som virksomhedsejer vil foretage en overdragelse af virksomheden til dit barn, sikre virksomheden i tilfælde af dødsfald etc. Hos Ageras sætter vi en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rette ekspert på det område, du har brug for eksperthjælp til.

Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Få tre uforpligtende tilbud på eksperthjælp ved at udfylde formularen og sende den til os. Når vi har afklaret dine behov og forventninger, sørger vi for, at du får tre tilbud tilsendt fra tre kompetente økonomiske rådgivere.
2
Når du lader Ageras klare forarbejdet med at finde frem til en ekspert med de kompetencer, du efterspørger, sparer du uvurderlig tid. I vores store netværk af regnskabskyndige eksperter, finder vi hurtigt tre, der kan sende dig et tilbud om regnskabshjælp.
3
Du kan frit vælge, hvilket af de tre tilbud, du vil benytte, og ønsker du ikke at benytte dig af nogen af dem, kan du fravælge dem uden omkostninger.
Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

Investeringer

Hos en regnskabsekspert kan du få hjælp til investeringer, så du sikrer dig det størst mulige udbytte af din investering. En ekspert i regnskab har den økonomiske viden, der skal til for at rådgive både om private investeringer og de forretningsmæssige. Du kan hente både råd og vejledning, få hjælp til køb og salg og få gode råd omkring, hvordan du investerer dine penge bedst muligt.

Køb og salg

Er du i gang med at købe eller sælge hus eller lejlighed, kan en ekspert i regnskab hjælpe dig med beregninger om din økonomi, hjælpe med papirer vedrørende køb og salg, rådgive om, hvordan du kan spare op til din drømmebolig og lignende. Med en ekspert ved din side, kan du hurtigt få overblik over, hvor klog en beslutning det er at skifte bolig, og hvordan du skal finansiere den bedst muligt.

Din virksomhed

En regnskabskyndig kan hjælpe din virksomhed med at få overblik over mulige investeringer, udvidelser, indskrænkninger, produktionsapparatet, etc. Ønsker du at udvide, eller er der underskud i sidste regnskabsår, kan en ekspert hjælpe dig med at få firmaet på fode ved at tage kloge beslutninger. Selvom ordrerne er til det, er det måske ikke klogt at udvide virksomheden lige her og nu, men i stedet skifte til at arbejde i flere hold på de samme maskiner. Eller måske forventer du et opsving og vil være i god tid med forberedelserne. Få råd og vejledning, med eksperthjælp.

Regnskab i København

Indhent 3 tilbud nu

Regnskab i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Regnskab i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Regnskab i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Regnskab i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Regnskab i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Selvangivelse

Få hjælp til at udfylde selvangivelsen så alle tal er korrekte, dine fradrag bliver udnyttet og for at sikre dig, at du kommer til at få det rette fradrag og betaler den rette skat.

Udvidet selvangivelse

Næringsdrivende og folk, der ejer eller driver selvstændig virksomhed samt folk med udenlandsk indkomst, skal udfylde en udvidet selvangivelse. Få hjælp til dette med den rette ekspert.

Regnskab for ApS

Driver eller ejer du en selvstændig virksomhed, er det klogt at søge ekstern regnskabshjælp. Du kan få hjælp til dit momsregnskab, dit årsregnskab, selvangivelsen mv. og kan få økonomisk råd og vejledning af eksperten.

Årsregnskab

Alle virksomheder skal lave et årsregnskab og med ekstern hjælp til regnskabet, sikrer du dig, at alle tal er korrekte, og at alle regler er overholdt.

Fandt du ikke den service, du søgte?