Find en ekspert i regnskab

Vi hjælper dig med at finde en ekspert i regnskab

Sådan virker det:

Få tre uforpligtende tilbud på eksperthjælp ved at udfylde formularen og sende den til os. Når vi har afklaret dine behov og forventninger, sørger vi for, at du får tre tilbud tilsendt fra tre kompetente økonomiske rådgivere.

Når du lader Ageras klare forarbejdet med at finde frem til en ekspert med de kompetencer, du efterspørger, sparer du uvurderlig tid. I vores store netværk af regnskabskyndige eksperter, finder vi hurtigt tre, der kan sende dig et tilbud om regnskabshjælp.

Du kan frit vælge, hvilket af de tre tilbud, du vil benytte, og ønsker du ikke at benytte dig af nogen af dem, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få 3 regnskabstilbud
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email
Læs vores

Privatpersoner

Som privatperson kan du have brug for at få et overblik over din privatøkonomi, for eksempel i form af at få lagt en økonomisk plan for hvordan fremtiden kan sikres, hvordan du skal spare op til for eksempel huskøb, eller hvordan du skal få styr på din gæld. En økonomisk ekspert kan ofte få fornuftige aftaler i stand med långivere, da vedkommende kan fremlægge en plan for, hvordan du har tænkt dig at få styr på økonomien.

Virksomheder

En uvildig ekspert i regnskab kan ofte give gode råd om en virksomheds økonomi ved at kigge på regnskaberne og kan komme med idéer til investeringer, optimeringer og fremtidssikring. Selvom der allerede er en regnskabsafdeling i virksomheden, kan et par udefrakommende øjne være til stor hjælp og den person, du leder efter, er måske ekspert indenfor et felt, som ingen i din regnskabsafdeling er inde i.

Årsregnskab

Som privatperson kan du få brug for hjælp til den årlige selvangivelse, og virksomheder kan have brug for en ekspert i virksomheds regnskab til at udfærdige regnskabet i slutningen af et regnskabsår. Er du næringsdrivende eller skal du lave en selvangivelse for udenlandsk indkomst, kan en ekspert i regnskab hjælpe med den udvidede selvangivelse.

Hos Ageras har vi den rette ekspert til den rette opgave

Hvad laver en ekspert i regnskab?

Hvad enten du vælger en revisor, en bogholder eller en anden ekspert i regnskab, kan du få hjælp af vedkommende til et væld af ting. Du kan få udfærdiget et eksternt regnskab, et regnskab for aps, eller et regnskab for en enkeltmandsvirksomhed, du kan få hjælp til dit virksomheds regnskab i forbindelse med årsregnskabet eller i form af økonomisk rådgivning mv. Ofte har regnskabsspecialister et område, de har særligt kendskab til, som for eksempel regnskab for enkeltmandsvirksomhed eller regnskab for ApS, men det betyder ikke, at de ikke kan hjælpe på andre områder.

Det kan være et uoverskueligt job at finde den rette ekspert, og ofte kræver det flere timers søgning på nettet og mange telefonsamtaler at finde en ekspert med de rette kompetencer, som har tid til at arbejde på din opgave. Ageras har et stort netværk af regnskabskyndige, og vi garanterer, at vi sætter dig i forbindelse med en ekspert, der både har kompetencerne og har tid til at starte et samarbejde. Det er både gratis og uforpligtende at benytte Ageras, og vi glæder os til samarbejdet!

Du kan få hjælp fra en ekspert i regnskab til et enkelt job eller tilknytte eksperten til din virksomhed, sådan at du løbende kan søge råd og vejledning hos vedkommende. En ekspert i regnskab hjælper privatpersoner med for eksempel investeringsrådgivning, økonomisk overblik eller for eksempel med selvangivelsen og kan hjælpe firmaer med alle former for økonomisk og finansiel rådgivning. Jo grundigere du er, når du udfylder formularen, jo større chance er der for, at vi finder den perfekte match til glæde for både dig og din virksomhed.

Investeringer

Hos en regnskabsekspert kan du få hjælp til investeringer, så du sikrer dig det størst mulige udbytte af din investering. En ekspert i regnskab har den økonomiske viden, der skal til for at rådgive både om private investeringer og de forretningsmæssige. Du kan hente både råd og vejledning, få hjælp til køb og salg og få gode råd omkring, hvordan du investerer dine penge bedst muligt.

Køb og salg

Er du i gang med at købe eller sælge hus eller lejlighed, kan en ekspert i regnskab hjælpe dig med beregninger om din økonomi, hjælpe med papirer vedrørende køb og salg, rådgive om, hvordan du kan spare op til din drømmebolig og lignende. Med en ekspert ved din side, kan du hurtigt få overblik over, hvor klog en beslutning det er at skifte bolig, og hvordan du skal finansiere den bedst muligt.

Din virksomhed

En regnskabskyndig kan hjælpe din virksomhed med at få overblik over mulige investeringer, udvidelser, indskrænkninger, produktionsapparatet, etc. Ønsker du at udvide, eller er der underskud i sidste regnskabsår, kan en ekspert hjælpe dig med at få firmaet på fode ved at tage kloge beslutninger. Selvom ordrerne er til det, er det måske ikke klogt at udvide virksomheden lige her og nu, men i stedet skifte til at arbejde i flere hold på de samme maskiner. Eller måske forventer du et opsving og vil være i god tid med forberedelserne. Få råd og vejledning, med eksperthjælp.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Det kan være svært at vurdere om den ekspert i regnskab, du samarbejder med, har de rette kompetencer. Gennem Ageras er det nemt at søge efter en ekspert med de kompetencer, du efterspørger, og få et tilbud fra vedkommende.

Har du måske brug for en ekspert til en enkelt specialiseret opgave, kan du udfylde formularen her på siden og lade Ageras finde en ekspert på området til dig. Når vi har modtaget formularen, vil du modtage tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige eksperter i regnskab indenfor 48 timer. Nemmere, hurtigere og mindre kompliceret bliver det ikke!

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig