Få 3 tilbud

Få hjælp til kørselsfradrag

Vi sætter dig i kontakt med en revisor efter dit behov

Rejser du samlet set længere end 24 km til og fra arbejde? I så fald er du berettiget til et kørselsfradrag. En revisor kan hjælpe dig med at beregne og angive dit kørselsfradrag, så du sikrer dig den besparelse, som du har ret til. 

Du kan nemt finde en revisor gennem Ageras, og du skal blot følge nogle få, enkle trin, før du bliver matchet med en revisor efter dit behov. Du kan selv sammenligne tilbuddende, og herefter vælge den, som du føler passer bedst til dig. Det er både nemt og helt uforpligtende.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Du skal blot udfylde formularen, og sende den til os online. Ved hjælp af informationerne kan vi nemt se, hvilken ekspert der passer bedst til dig.
2
Du vil kort efter modtage tre uforpligtende tilbud fra 3 forskellige eksperter.
3
Det er nu helt op til dig, hvilket tilbud du mener, der passer perfekt til dig.

Betalte transportomkostninger

Hvis din arbejdsgiver betaler dine transportomkostninger, så er du ikke berettiget til et såkaldt kørselsfradrag.

Firmabil

Har du en firmabil til rådighed, så betaler din arbejdsgiver også for dine transportomkostninger i form af dette. Fradraget er personligt, og du kan derfor kun få det, hvis du selv betaler dine transportomkostninger.

Studie og ulønnet praktik

Kører du til og fra studie eller ulønnet praktik, så har du ikke ret til et kørselsfradrag. Dette skyldes, at dette i skattemæssig forstand ikke anses som en arbejdsplads.

Revisor København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Hvad er forskellen på kørselsfradrag og kørselsgodtgørelse?

Kørselsfradrag får du, når du rejser til og fra arbejde, hvor du samlet set rejser længere end 24 km på en arbejdsdag. Kørselsgodtgørelse herimod, er noget du kan få udbetalt, hvis du i arbejdshenseender kører i din egen bil. Dvs. de kilometer, som du har kørt i forbindelse med dit arbejde, kan du få kørselsgodtgørelse for.

Fandt du ikke den service, du søgte?