På Østerbro i Ryesgade ligger det hurtigtvoksende marketingbureau, SpotOn Marketing. På kun 6 år voksede virksomheden eksplosivt, og talte, efter kun 6 år, 50 medarbejdere fordelt på to kontorer i København og Aarhus. Med Simon Salomonsson og Søren Andersen i spidsen servicerer bureauet mere end 500 virksomheder i hele Danmark.

Hvordan blev SpotOn Marketing til?

Idéen til bureauets niche blev til på en noget utraditionel måde. Tilbage i 2009 befinder den fremtidige stifter og CEO, Simon Salomonsson, sig dybt inde i den peruvianske jungle. Under et spirituelt ritual med en shaman bliver idéen til SpotOn Marketing sået, og kun to år efter Simons rejse til Peru begynder en ny og anden slags rejse, da han stifter det digitale markedsføringsbureau. 

Med en mission om at gøre digital markedsføring tilgængeligt og ikke mindst effektivt for lokale virksomhedsejere har SpotOn Marketing fundet sin egen niche.

”Vi hjælper lokale forretningsejere med at drive forretning i en digital tid. Nu om dage bruger forbrugerne internettet mere end nogensinde før – også til at søge lokalt. Vi hjælper dermed de lokale virksomheder med at realisere deres potentiale online og få kunder herigennem”, fortæller SpotOn Marketings stifter og CEO, Simon Salomonsson.

Fik hjælp af Ageras til at finde en revisor

Netop den føromtalte voldsomme vækst var årsagen til, at bureauet hurtigt voksede fra deres første revisor tilbage i 2014. I sin jagt efter en revisor som matchede virksomhedens øgede behov, oprettede Simon derfor en forespørgsel hos Ageras.

Med Ageras’ service slap jeg for selv at skulle række ud til en masse forskellige revisorer og indhente tilbud i en travl hverdag”.

Kort efter at Simon oprettede sin forespørgsel hos Ageras, blev han kontaktet af en medarbejder for at få afstemt bureauets behov, og allerede dagen efter modtog han 3 uforpligtende tilbud, hvoraf han valgte at afholde møder med to af kandidaterne.

Det der var vigtigt for mig på daværende tidspunkt, det var egentligt ikke prisen, men at der var et personligt match. Og det var der med Claus fra Deloitte. Deloitte var ikke de billigste, men Claus forstod forretningen og kunne agere som en sparringspartner for virksomheden”.

Find en revisor

Hos Ageras er vi utroligt stolte af, at vi tilbage i 2014 kunne hjælpe SpotOn Marketing med at finde den helt rigtige revisor, som siden da har hjulpet virksomheden med at fortsætte den imponerende rejse. Vi står derfor klar til også at hjælpe dig i din søgen efter en revisor til din virksomhed. Udfyld kontaktformularen i dag og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 

Artiklens indhold

Få 3 Tilbud