Barberklingen

I et industrikvarter i Ballerup går en port pludselig op i 2017. Bag den står 25-årige Michael Hansen. Iført en hættetrøje, og med hvad der ligner en tiltrængt kop kaffe i hånden, byder han os velkommen til hans virksomhed, Barberklingen.

Michael gør os med det samme opmærksomme på hans trøje, som han har taget på i dagens anledning. ”Har du husket bollerne?”, står der på ryggen af den. Så er isen brudt inden vores interview, og det står hurtigt klart, at Michael hverken afspejler en typisk ung mand i tyverne eller en typisk iværksætter.

Historien bag Barberklingen kan han næsten fortælle i søvne, men det gør den ikke mindre interessant - tværtimod. Tilbage i 2015 opstår idéen bag virksomheden i det lokale supermarked. Fortvivlet stirrer Michael på den bon, som han netop har modtaget i kassen. Han konstaterer, at et halvt kilo oksekød og et par barberskrabere har kostet ham over 500 kroner. Heraf udsprang idéen til Barberklingen, og Michael satte sig for at tage kampen op mod dyre barberblade uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvornår skal man bruge en revisor?

Siden 2016 har Barberklingen derfor udfordret de store internationale producenter med en vision om at levere kvalitetsblade til en fair pris direkte i postkassen. Og noget tyder på, at Michael ikke er den eneste, som har måtte grave uretfærdigt dybt i lommerne for et par barberblade nede i det lokale supermarked. Således anskaffede Barberklingen på sit første år mere end 40.000 medlemmer, som mellem hver 4. og 12. uge modtog barberblade lavet af svensk stål.

Allerede i starten af 2017 havde Barberklingen vækstet så voldsomt, at Michael ikke længere havde tid til selv at stå for de administrative opgaver. Med 16.000 betalende medlemmer var behovet for en revisor uundgåeligt.

”Jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke længere kunne holde styr på mine bilag. Det tog simpelthen for lang tid. Jeg ville hellere bruge min tid på at være tilgængelig for vores medlemmer. Og det kunne jeg ikke uden at blive aflastet af en revisor.”

Som tidligere selvstændig havde Michael før stiftet bekendtskab med revisionsbranchen, men han følte alligevel, at markedet var svært at gennemskue.

”Jeg ved fra tidligere erfaringer, hvor meget det betyder at vælge den rigtige revisor. Jeg er tidligere blevet lovet overblik over mine forretning, men hvor jeg i stedet er blevet præsenteret for en Excel-fil med 700 linjer af en revisor, som tilmed ikke forstod min forretning.”

Hjælp til at finde revisor

Michael støder på Ageras under sin research og opretter en forespørgsel. Herigennem bliver han præsenteret for 3 sammenlignelige tilbud, som alle er baseret på hans unikke behov. Han tager derefter kontakt til alle 3 kandidater heriblandt hans nuværende revisor og navnebror, Michael fra Addea.

”Michael var sjovt nok kunde hos mig. Men det er én ting. Noget andet er kemien, som også skal spille. Her klinger Michael og jeg fra start af, og selvom han var 20% dyrere end de andre kandidater, er han den dag i dag stadig min revisor.”

Michael, altså ham fra Barberklingen, fortæller, at han aldrig har haft så tæt et forhold til sin revisor, og i dag mødes han jævnligt med Michael fra Addea, hvor de to gennemgår Barberklingens imponerende udvikling, og hvordan denne udvikling, efter planen, skal fortsætte.

Barberklingen får verdensklasse service, der afdækker deres behov

Hos Ageras modtager vi ofte mange fantastiske anmeldelser på vores Trustpilot. Men det er sjældent, at ord som forelsket, kærlighed og verdensklasse fremgår i anmeldelserne. Ikke desto mindre var det ordene, som Michael benyttede, da han skulle sætte ord på vores service. Vi spørger naturligvis ind til tankerne bag anmeldelsen, hvor Michael bl.a. fremhæver vores hurtige og personlige service. Men vigtigst af alt berører han det faktum, at Ageras fandt ham en revisor, han ikke selv ville have fundet.

”Jeg tror ikke, at jeg havde fundet Addea uden Ageras’ service. Jeg havde ærligt talt ikke brugt tid nok på at finde den rigtige revisor. Jeg havde nok bare kontaktet de 3-4 øverste revisorer på Google.”

Hos Ageras er vi stolte over at kunne hjælpe en virksomhedsejer som Michael med at finde den helt rigtige sparringspartner. Og vi håber, at Michael og Michael sammen fortsætter deres fantastiske samarbejde, og sammen tager Barberklingen til nye højder.

Find revisor

Kan du kende dig selv i denne succeshistorie om Barberklingen, og står du også og mangler en revisor ligesom Michael? Så står vi hos Ageras klar til at hjælpe dig nemt og hurtigt med at finde den rette revisor, som kender din branche og måske endda har speciale i den, så du kan få afdækket dit behov. Udfyld vores formular i dag, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. 

Artiklens indhold

Få 3 Tilbud