Find en ekspert til at omregistrere dit iværksætterselskab

Få dit IVS omregistreret til et ApS

Sådan virker det:

Du starter med at udfylde formularen med så mange informationer som muligt. Når vi har modtaget den, gennemgår vi vores kartotek for at finde en revisor, der matcher din virksomhed og kan opfylde dine ønsker, en der eventuelt bor i dit nærområde og en person, der har tid til at påtage sig opgaven.

Indenfor 48 timer vil du modtage tre tilbud fra tre forskellige eksperter i at omregistrere IVS. Du kan nu gennemgå tilbuddene og vælge den revisor, du ønsker at samarbejde med.

Kontakt revisoren, og få aftalt et møde, så omregistreringen kan blive udført inden den 15. april 2021 - der er sidste mulighed for omregistrering af IVS. Har du ikke omregistreret inden, kan du risikere, at din virksomhed bliver opløst.

Få 3 tilbud fra advokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Professionalisme

Det er vigtigt at finde en ekspert i omregistrering af IVS, der er inde i procedurer og regler for omregistreringen. De eksperter, vi henviser til, har erfaring med dette og kan guide dig til den nemmeste og bedste procedure.

Omdømme

Når en revisor har arbejdet med bestemte opgaver i noget tid, får han eller hun et godt indblik i, hvordan forløbet skal være, og hvad det er vigtigt, at du fokuserer på, og hvad du lader revisoren tage sig af. På den måde bliver forløbet så ukompliceret for dig som muligt, og du kan bruge din tid på at drive din virksomhed.

Overvej mulighederne

Modtag tilbuddene fra vores eksperter og få et godt indblik i, hvordan du omregistrerer dit iværksætterselskab, og tag en snak med revisoren om, hvad du skal gøre for at få proceduren til at forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Du får brug for en ekspert til at omdanne dit IVS.

Hvad er et iværksætterselskab, og hvorfor skal det omregistreres?

Et iværksætterselskab er en virksomhedsform med en meget lav egenkapital; i princippet kan egenkapitalen være 1 krone, når man ønsker stiftelse af et IVS. Er man iværksætter, har dette været den ideelle selskabsform at starte op på specielt på grund af den lave startkapital. Der gælder næsten samme regler for et iværksætterselskab som for et anpartsselskab - den største forskel har været opstartskapitalen.

IVS henvender sig, som navnet antyder, til folk, der som iværksættere ønsker at starte egen virksomhed, og som ikke har den nødvendige startkapital til at stifte et ApS.

Det er et krav, at ejeren efter iværksætterselskabets stiftelse sparer virksomhedens eventuelle overskud op, så firmaet senere kan omregistreres til et ApS. Det er ligeledes et krav, at ejeren af et nyoprettet IVS lægger 25 % af virksomhedens overskud til side; disse penge skal over tid nå op på kapitalkravet for at oprette anpartsselskaber, som indtil nu har været på 50.000 kroner. Med den nye lov er beløbet faldet til 40.000 kr.

Grunden til, at man har vedtaget afskaffelse af iværksætterselskaber, er, at nogle ejere har snydt med virksomhedsformen og efter iværksætterselskab stiftelse har undladt at betale skatter og afgifter, ladet virksomheden gå konkurs og kun har hæftet med gælden for den krone, de skød ind ved stiftelse af  deres IVS. Derfor har man vedtaget afskaffelse af iværksætterselskaber, og at alle iværksætterselskaber skal omregistreres inden den 15. april 2021. Iværksætterselskaber, som ikke er omregistreret eller opløst inden skæringsdatoen, vil kunne blive tvangsopløst.

I den forbindelse er kapitalkravet for omregistrering af IVS til ApS ændret fra 50.000 kr. til 40.000 kr., og derfor er det klogt at komme i forbindelse med en revisor eller anden ekspert, der kan rådgive og vejlede i, hvordan man får sin egenkapital til at nå det krævede beløb, og hvordan man kan omdanne sit IVS.

Find en ekspert

Først og fremmest har du som iværksætter brug for en ekspert, der kan hjælpe dig med omregistrering af dit IVS, så omregistreringen foregår efter lovens regler. Hos Ageras er vi i kontakt med eksperter indenfor så at sige alle brancher, og vi finder også en ekspert, der kan hjælpe dig. Så snart du har udfyldt formularen, begynder vi arbejdet med at finde en ekspert til dig.

Egenkapital

For at omdanne IVS til ApS er det et krav, at du har en egenkapital på 40.000 kr. Har du ikke den kapital i virksomheden, kan din revisor eller eksperten i at omregistrere dit IVS give dig gode råd til, hvordan du øger din egenkapital, så du kan omregistrere selskabet inden skæringsdatoen den 15. april 2021.

Omregistrering

Der er nogle simple procedurer, du skal igennem for at omregistrere dit IVS: Der skal afholdes en generalforsamling, hvorfra der skal foreligge et referat, firmaets vedtægter skal opdateres, så de matcher et ApS, ejerbogen skal opdateres, og du skal anmelde og registrere dit Aps hos Erhvervsstyrelsen.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Det er jo kun en enkelt gang, dit IVS skal omregistreres, og måske arbejder du allerede nu sammen med en revisor, der kan løse opgaven for dig. Imidlertid er det en god idé at få et tilbud fra en ekspert i at omregistrere IVS, for hvis din nuværende revisor løber ind i problemer, er det godt at have en ekspert på hånden. Flere revisorer tager en fast pris for at omregistrere et IVS til ApS, da det er de samme procedurer, der skal gennemgås, så inden du starter processen, ved du ofte, hvad du skal bruge af penge på den.

Lad Ageras hjælpe dig med at finde den ekspert du har brug for, og modtag tilbud fra tre forskellige eksperter i omregistrering af IVS. Du kan ringe til dem, for at finde ud af hvad det koster, og hvordan proceduren er, så er du godt rustet, hvis du vælger at skifte til en af vore anbefalinger på et tidspunkt.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig