Få 3 tilbud

Find en ekspert til at omregistrere dit iværksætterselskab

Få dit IVS omregistreret til et ApS

Deadline 15. oktober.

Et iværksætterselskab er en selskabsform, som man kunne starte op for blot 1 kr. i startkapital. Mange iværksættere har gjort brug af selskabsformen, men da nogle desværre har svindlet med deres IVS og har stiftet stor gæld til blandt andet SKAT i de oprettede selskaber og derefter er gået konkurs eller har tvangsopløst selskabet, har man besluttet at nedlægge selskabsformen, da den har genereret en skattegæld på omkring 700 millioner kroner.

Ageras kan hjælpe dig med at finde en ekspert, der kan hjælpe dig med at omregistrere dit IVS til et ApS. Du har som iværksætter brug for en professionel for at få omregistreringen foretaget på korrekt vis, og gennem Ageras finder du nemt for eksempel en revisor, der kan påtage sig opgaven. At benytte Ageras' services er både gratis og uforpligtende, og så er det tillige nemt og hurtigt.

Husk, at alle iværksætterselskaber (IVS) skal lade sig omregistrere til et anpartsselskab (ApS) eller opløse senest den 15. oktober 2021. Iværksætterselskaber der ikke overholder fristen, vil blive tvangsopløst.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Du starter med at udfylde formularen med så mange informationer som muligt. Når vi har modtaget den, gennemgår vi vores kartotek for at finde en revisor, der matcher din virksomhed og kan opfylde dine ønsker, en der eventuelt bor i dit nærområde og en person, der har tid til at påtage sig opgaven.
2
Indenfor 48 timer vil du modtage tre tilbud fra tre forskellige eksperter i at omregistrere IVS. Du kan nu gennemgå tilbuddene og vælge den revisor, du ønsker at samarbejde med.
3
Kontakt revisoren, og få aftalt et møde, så omregistreringen kan blive udført inden den 15. oktober 2021 - der er sidste mulighed for omregistrering af IVS. Har du ikke omregistreret inden, kan du risikere, at din virksomhed bliver opløst.

Find en ekspert

Først og fremmest har du som iværksætter brug for en ekspert, der kan hjælpe dig med omregistrering af dit IVS, så omregistreringen foregår efter lovens regler. Hos Ageras er vi i kontakt med eksperter indenfor så at sige alle brancher, og vi finder også en ekspert, der kan hjælpe dig. Så snart du har udfyldt formularen, begynder vi arbejdet med at finde en ekspert til dig.

Egenkapital

For at omdanne IVS til ApS er det et krav, at du har en egenkapital på 40.000 kr. Har du ikke den kapital i virksomheden, kan din revisor eller eksperten i at omregistrere dit IVS give dig gode råd til, hvordan du øger din egenkapital, så du kan omregistrere selskabet inden skæringsdatoen den 15. april 2021.

Omregistrering

Der er nogle simple procedurer, du skal igennem for at omregistrere dit IVS: Der skal afholdes en generalforsamling, hvorfra der skal foreligge et referat, firmaets vedtægter skal opdateres, så de matcher et ApS, ejerbogen skal opdateres, og du skal anmelde og registrere dit Aps hos Erhvervsstyrelsen.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Egenkapital

Et iværksætterselskab kan omregistreres til et anpartsselskab, når firmaets egenkapital er på 40.000 kr.

Generalforsamling

Der skal træffes beslutning om omregistrering på virksomhedens generalforsamling. Der skal forefindes et generalforsamlingsreferat, der indeholder beslutning om at omdanne IVS til ApS.

Vedtægter

Selskabets vedtægter skal ændres, så de opfylder kravene til ApS.

Navn

Selskabets navn skal ændres, så IVS ændres til ApS.

Anmeldelse

Omregistrering af et IVS skal anmeldes på Virk.dk.

Fandt du ikke den service, du søgte?