Få 3 tilbud

Få hjælp til forældrekøb med Ageras

Lad os hjælpe dig med at finde en ekspert

Det kan være rigtig, rigtig svært for dit barn at finde en bolig, når han eller hun skal flytte hjemmefra, og derfor står du sikkert nu og overvejer fordelene og ulemperne ved et forældrekøb. Forældrekøbsguiden hjælper dig med de overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber. Specielt i de store studiebyer som København, Odense, Aarhus og Aalborg hænger udlejningslejligheder og studieboliger ikke på træerne, og derfor bør du overveje mulighederne for forældrekøb, så du kan hjælpe dit barn gennem studietiden. En ejerlejlighed kan være en god investering, og der er flere forældrekøb fordele, når du overvejer at gå denne vej. 

Forældrekøb går i al sin enkelthed ud på, at du investerer i en lejlighed, som dit barn derefter lejer af dig. Vælger du muligheden med en forældrekøbslejlighed, er der naturligvis både nogle faldgruber samt nogle fordele, som du skal tage i betragtning. Men det er en fantastisk måde at kunne hjælpe sit barn til en bolig på, og har du lidt friværdi i din nuværende bolig eller midler til investeringer, er forældrekøb af ejerlejlighed ofte en god og solid investering, samtidig med at du hjælper dit barn til en bolig med en fornuftig husleje.

Hos Ageras hjælper vi dig med dit forældrekøb. En revisor eller anden ekspert med speciale i forældrekøb er første skridt på vejen, og du finder nemt en ekspert på området, når du benytter Ageras' services. Og det er både nemt, gratis og uforpligtende!

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen, og send den til os. Vi gennemgår dine kriterier og behov og sørger for, at du indenfor 48 timer modtager tre uforpligtende tilbud fra tre eksperter med speciale i forældrekøb.
2
Det er gratis og uforpligtende at benytte Ageras, vores netværk er stort, og vi matcher dig med kompetente eksperter med den personlighed, du efterspørger.
3
Vælg den ekspert, der passer dig bedst. Vores service er gratis og uforpligtende, og ønsker du ikke at benytte nogen af vores tilbud, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Må boligen udlejes?

Inden du køber en lejlighed til dit barn, skal du sikre dig, at boligen må udlejes efterfølgende. Nogle ejerforeninger og specielt andelsforeninger kræver, at det er ejeren, der skal bebo lejligheden, og i disse tilfælde kan du ikke købe en lejlighed i foreningen og udleje den til dit barn. En ekspert på boligområdet kan hjælpe dig med at undersøge dette og desuden hjælpe med at udfærdige en lejekontrakt mellem dit barn og dig selv, for det er vigtigt, at I har klare aftaler for, hvordan lejligheden skal vedligeholdes, hvornår huslejen skal betales, hvor mange der må bo i lejligheden, etc. Og er det skrevet ned, kan der ikke opstå misforståelser efterfølgende.

Lån eller formue

Måske har du mulighed for at låne billigt i friværdien på din nuværende bolig, når du skal investere i et forældrekøb. En revisor eller anden ekspert kan rådgive dig på området og finde ud af, om dette er den klogeste løsning, eller du hellere skal låne pengene i et realkreditinstitut eller bruge din formue til en forældrekøbslejlighed.

Forældrelån

En ekspert kan desuden rådgive dig om, om du hellere skal låne dit barn pengene, så vedkommende selv står som ejer af den lejlighed I køber. Dette kan ofte klares med et forældrelån, der kan oprettes, så det er både rente- og afdragsfrit. Har dit barn forelsket sig i en andelslejlighed er dette ofte den eneste mulighed, da ejeren selv skal bebo de fleste andelslejligheder.

Forældrekøb i København

Indhent 3 tilbud nu

Forældrekøb i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Forældrekøb i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Forældrekøb i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Forældrekøb i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Forældrekøb i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Søg lejlighed

Få hjælp til det lokale ejendomsmarked fra en ekspert på området, og indhent de allerbedste råd fra en person med lokalkendskab, når lejligheden skal findes. Det er sund fornuft og en god og holdbar løsning.

Økonomi

Få hjælp til alt det med økonomi, regler, forordninger og forholdsregler, der skal træffes. En revisor kan gennemlæse købspapirerne og hjælpe med låntagning og realkredit - og desuden rådgive dit barn om hans eller hendes fremtidige økonomiske situation

Rådgivning

En ekspert er neutral og kan måske også nemmere forklare dit barn, hvorfor netop den lejlighed, hun drømmer om, ikke er en økonomisk mulighed indenfor budgettet. Ofte kan netop dette problemer give knas i familieidyllen, og derfor er det perfekt at have en neutral person ved hånden, der kan forklare konsekvenserne af et forkert køb.

Husorden

Få hjælp fra en ekspert til at diskutere de regler, der skal gælde i lejligheden, såsom betaling af husleje, vedligehold, antal beboere, hensyn til naboer, etc. Det er altid fornuftigt at have en tredjepart med til disse drøftelser.

Lejekontrakt

Lad eksperten hjælpe med at udfærdige en lejekontrakt, inden dit barn flytter ind. Når I underskriver en gensidig lejekontrakt, er det måske nemmere at tale om uenigheder senere.

Fandt du ikke den service, du søgte?