Få hjælp til forældrekøb med Ageras

Lad os hjælpe dig med at finde en ekspert

Sådan virker det:

Udfyld formularen, og send den til os. Vi gennemgår dine kriterier og behov og sørger for, at du indenfor 48 timer modtager tre uforpligtende tilbud fra tre eksperter med speciale i forældrekøb.

Det er gratis og uforpligtende at benytte Ageras, vores netværk er stort, og vi matcher dig med kompetente eksperter med den personlighed, du efterspørger.

Vælg den ekspert, der passer dig bedst. Vores service er gratis og uforpligtende, og ønsker du ikke at benytte nogen af vores tilbud, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få tilbud fra 3 revisorer
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Lejelovgivning

Det er vigtigt, at den bolig, du køber, må udlejes, og du skal sørge for at alle formaliteter er i orden med hensyn til skat og lejelovgivning. Hos Ageras kan finde vi den ekspert, du har brug for inden og under din ejendomshandel, for vores kartotek er fyldt med revisorer og andre eksperter med speciale i forældrekøb.

Finansiering

Når I har fundet den lejlighed, du skal købe, kan du, gennem den ekspert du vælger, få råd og vejledning i, hvordan du skal finansiere købet: skal du låne i dit hus/lejlighed, skal du optage et realkreditlån, eller skal du bruge af din formue? Der er mange spørgsmål at tage i betragtning, og du har brug for en forældrekøb beregning på de forskellige muligheder, og det kan eksperten hjælpe dig med.

Familielån

En anden mulighed, når du overvejer forældrekøb, er at yde et familielån til dit barn. Hvis der for eksempel er et krav om, at ejeren selv skal bo i boligen, kan du låne dit barn pengene til selv at købe lejligheden. Et familielån bruges ofte som en mulighed, hvis det er en andelslejlighed, dit barn gerne vil bo i.

Find den rette hjælp til forældrekøb - nemt, gratis og uforpligtende!

Hvad er et forældrekøb?

Et forældrekøb er når nogle forældre til et typisk studerende barn køber en lejlighed til barnet. Ikke blot af forkælelse, men fordi det for begge parter kan være en stor fordel.

For barnet er der mulighed for at få en god og billig lejlighed i byen. Det er stort set umuligt at få en lejebolig i de større studiebyer – selv med et stort huslejebudget. Det skyldes, at der simpelthen ikke er boliger nok.

For forældrene kan det ofte betale sig, da de dels kan foretage en investering i fast ejendom, der typisk er en god og langsigtet investering. Samtidig med det kan de trække renteudgifterne fra – en mulighed den studerende typisk ikke selv har eller kan drage samme nytte af grundet SU-reglerne. Har forældrene fast ejendom, måske endda med friværdi, så vil deres kreditvurdering typisk også være bedre. Der er derfor en række fordele ved forældrekøb, men som ved enhver anden investering er der en række forhold, man må forholde sig til.

Må boligen udlejes?

Inden du køber en lejlighed til dit barn, skal du sikre dig, at boligen må udlejes efterfølgende. Nogle ejerforeninger og specielt andelsforeninger kræver, at det er ejeren, der skal bebo lejligheden, og i disse tilfælde kan du ikke købe en lejlighed i foreningen og udleje den til dit barn. En ekspert på boligområdet kan hjælpe dig med at undersøge dette og desuden hjælpe med at udfærdige en lejekontrakt mellem dit barn og dig selv, for det er vigtigt, at I har klare aftaler for, hvordan lejligheden skal vedligeholdes, hvornår huslejen skal betales, hvor mange der må bo i lejligheden, etc. Og er det skrevet ned, kan der ikke opstå misforståelser efterfølgende.

Lån eller formue

Måske har du mulighed for at låne billigt i friværdien på din nuværende bolig, når du skal investere i et forældrekøb. En revisor eller anden ekspert kan rådgive dig på området og finde ud af, om dette er den klogeste løsning, eller du hellere skal låne pengene i et realkreditinstitut eller bruge din formue til en forældrekøbslejlighed.

Forældrelån

En ekspert kan desuden rådgive dig om, om du hellere skal låne dit barn pengene, så vedkommende selv står som ejer af den lejlighed I køber. Dette kan ofte klares med et forældrelån, der kan oprettes, så det er både rente- og afdragsfrit. Har dit barn forelsket sig i en andelslejlighed er dette ofte den eneste mulighed, da ejeren selv skal bebo de fleste andelslejligheder.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske samarbejder du allerede med en revisor, men er han eller hun den helt rigtige rådgiver angående forældrekøb? Ved at modtage de tre tilbud fra tre forskellige eksperter inden for forældrekøb, får du en fornemmelse af, om de revisorer eller andre eksperter, som vi sætter dig i forbindelse med, har andre kompetencer end den revisor du allerede har et samarbejde med. Hvis du indsender oplysningsskemaet, kan vi lynhurtigt sætte dig i forbindelse med revisorer, der kender forældrekøbsregler, har lokalkendskab og har den profil, du efterspørger.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig