Få en revisor til byggebranchen

Vi er den førende tjeneste i Europa til at matche virksomhedsejere med de bedste revisorer og advokater. Nu kan du også få hjælp til din virksomheds økonomi. Vi har specialiseret os inden for din branche og vi har dermed gode forudsætninger for at finde dit rette match.

Derfor bør du vælge Ageras

Vi har erfaring siden 2012 i at finde det rette match til virksomhedsejere, der ønsker hjælp til økonomien eller det juridiske. Se mere nedenfor om, hvorfor du bør benytte vores service.

Hvorfor?

 • 200.000+ brugere har kontaktet Ageras og vi er klar til at hjælpe mange flere virksomhedsejere.
 • 5.000+ eksperter står klar til at hjælp og vores matchingservice er helt gratis for dig at benytte.
 • Vi samarbejder med Håndværker.dk og har specialiseret os inden for bygge- og anlægsbranchen. Det vil sige, at du kan få hjælp til håndtering af din økonomi hos os samtidig med at du kan få flere kunder gennem Håndværker.dk.
4.3
Mikkel Thomsen Partner i Tal & Tanker
4.6
Lotte Søs Farran-Lee Stifter af Human Unlimited ApS

Hvordan?

 • Brug 2 minutter på at indtaste oplysninger om din virksomhed og hvilken slags ekspert, du søger - fx revisor eller advokat.
 • Vi finder 3 eksperter, som kan afgive et tilbud til dig - vi finder dit perfekte match baseret på dine ønsker og din virksomhed.
 • Sammenlign eksperternes priser, kompetencer og personlige værdier - alt du derefter skal gøre er at vælge den, som du bedst kan lide.

Derfor søger håndværkere efter en revisor

Kunder fra bygge- og anlægsbranchen kontakter os med følgende emner

Outsourcing

Outsourcing af økonomifunktion, så det frigiver tid til virksomheden.

Begrænset skattepligt

Vi hjælper med begrænset skattepligt i tilfælde af udenlandsk arbejdskraft

Grønne afgifter

Afgifterne ændrer sig fra tid til anden, og en revsior kan holde dig helt ajour.

Rådgivning

Rådgivning om, hvordan man bedst kan optimere økonomien i virksomheden.

Skat og moms

Mange ønsker hjælp til at få indberettet disse sager korrekt og til tiden.

Vækst

Vores partnere kan også lave en vækstplan, hvis du ønsker at din virksomhed skal vokse.

Se mere om, hvordan en revisor kan hjælpe dig i din branche

Vores kunder anbefaler os

Siden 2012 har Ageras hjulpet virksomhedsejere med at finde den helt rette rådgiver. Baseret på 5.000 forskellige anmeldelser, har partnerne på Ageras' platform tilsammen fået en rating på 4.8/5. Med denne erfaring vil vi hjælpe virksomhedsejere i alle brancher og landsdele med at finde den rigtige advokat eller revisor til deres behov.

Alletiders service. Nemt at bruge, super professionelle og grundige! De får 6 stjerner ud af 5 fra mig :)

Cammilla Hansen, Ejer af Funnel Eksperten

Meget hurtigt og professionelt arbejde må siges, absolut anbefalelsesværdigt.

John Finnur Joensen Næs, J&K Petersen

Meget hurtig, venlig og hjælpsom service. Fandt tilbud til mig inden for et par timer. Kan klart anbefales.

Daniel Mattheides, 4. nationale støttebataljon

Jeg havde ikke fundet mit match uden Ageras

”Jeg tror ikke, at jeg havde fundet Addea uden Ageras’ service. Jeg havde ærligt talt ikke brugt tid nok på at finde den rigtige revisor. Jeg havde nok bare kontaktet de 3-4 øverste revisorer på Google”.

Michael Hansen

Stifter af Barberklingen og Kaffedrengen.

Derfor bør du vælge os til at skaffe dig en revisor

Spar tid

Vi laver alt benarbejdet, så du bare skal læne dig tilbage og vente på, at du modtager 3 tilbud.

Spar penge

Det kan koste dyrt at vælge den forkerte revisor. Vi sørger for at finde en, der er kvalificeret.

100% GRATIS

Sammenlign de forskellige tilbud og vælg den mulighed, der bedst passer til dit behov. Vores service er helt gratis.

Jeg er klar til at finde din nye revisor

Stefan Kalum, Customer Success Manager

Læs mere om tendenserne inden for din branche her

Ønsker du at få flere kunder, udover at få hjælp til din økonomi? Så kan vi i Ageras også klare det. Så har du en bred aftale, der skal booste væksten i din forretning. Vi i Ageras finder dig i en revisor og vores samarbejdspartner, Håndværker.dk skaffer flere kunder til dig. Det er vores sidste skud på stammen inden for win-win aftaler!


Håndværker.dk giver håndværkere adgang til nye opgaver fra seriøse kunder. Herudover får man som partner sin egen personlige profilside med anbefalinger fra tidligere kunder og professionelle profilbilleder og forklarende tekst. Tilsammen skaber dette troværdighed, som er altafgørende for boligejerne, når de skal vælge en håndværker til deres næste projekt. Er du interesseret i at få en dialog med håndværker.dk om samarbejdet? Så kontakt dem via dette link. Så ved de at du kommer fra Ageras og er interesseret i at høre mere om, hvordan vi samlet kan give dig en løsning til din økonomi.

Udenlandsk arbejdskraft i Danmark

Hvis du gør brug af udenlandsk arbejdskraft, bør du have styr på beskatningsreglerne, når dine medarbejdere opholder sig i Danmark. Det kan nemlig få store konsekvenser for dig og din virksomhed, hvis der bliver begået fejl. Der findes forskellige beskatningsregler alt efter, hvordan den udenlandske medarbejder er tilknyttet Danmark. Nedenfor kan du se, hvornår der skal betales fuld skat eller begrænset skat.

Fuld skattepligt:

 • Arbejder i Danmark
 • Har bolig i Danmark eller opholder sig her i mere end 6 måneder
 • Evt. ægtefælle eller samlever bor i Danmark.
 • Begrænset skattepligt:
 • Arbejder i Danmark
 • Har bolig i hjemlandet og pendler ofte mellem Danmark og hjemland
 • Evt. ægtefælle eller samlever bor i hjemlandet.

 

Grøn omstilling - hvad betyder det for dig?

Den nyeste tendens i byggeriet drejer sig om at gøre bygninger bæredygtige, så de ikke belaster miljøet. Dvs. at der i fremtiden skal tages højde for, hvor meget CO2 hver enkelt husstand udleder.


Grøn energi sparer penge

I byggebranchen bruger man især bugner af beløb på energiafgifter, når man bruger maskiner til byggeri og meget mere. Ved at ændre brugen af olie til vedvarende energi kan man spare milliarder af danske kroner, som kan bruges på andre initiativer. Det stiller dog krav til en ændring i regnskabet og budgettet, når maskiner og energi-udslippet ændres. 

Men hvad betyder det konkret for dig?

I takt med at den grønne bølge indtager byggebranchen, så kommer energiafgifterne til at ændre sig. I dag kan du få godtgørelse for olie, vand og el. Hvis forbruget af olie bliver reduceret, kommer dine muligheder for godtgørelse også til at ændre sig, da du ikke længere har behov for få godtgjort olie, men fx biobrændsel eller solenergi. Derfor er det vigtigt at følge med i udviklingen inden for energiafgifter, så du kan få godtgjort det, som du er berettiget til.

Byggebranchen er i SKATs sigtekorn

Mange i byggebranchen afstemmer deres regnskaber til punkt og prikke. Men flere sager om skattesvig har været beskrevet i medierne, så SKAT nu har mere fokus på kontrol af beskatning i byggebranchen. Dvs. at det stiller større krav til regnskabet, og at alle virksomheder skal kunne dokumentere deres omsætning.

 

Derfor er det vigtigt, at din virksomhed har en god bogholder og revisor. Det kan nemlig blive dyrt for dig, hvis SKAT opdager en fejl i dit regnskab. For dig og din virksomheds skyld kan det godt betale sig at være kræsen, når du vælger en revisor. Vi anbefaler at du sammenligner tilbud og vælger den revisor, som du har bedst kemi med. Det er vigtigt at kunne tale sammen og forstå hinanden, så du føler at du er i trygge hænger.

OBS omkring bolig og beskatning

Hvis du har bolig i både Danmark og et andet land, så skal du principielt betale skat i begge lande. Hvis din medarbejder fx bor i Sverige, skal han eller hun kun betale skat for at arbejde i Danmark, hvorimod at der skal betales svensk skat for at bo i Sverige.

Branchen kendetegner mange bilag

Inden for byggebranchen bliver der benyttet mange bilag. Det kan både være bilag for indkøbt materiale, lønomkostniger og brug af maskineri. Disse bilag kan ofte være en stor opgave at håndtere, da de skal skal håndteres efter forskellige regler og indberettes til forskellige datoer. Derfor kan det være en nødvendighed at have sin egen revisor til at klare bøvlet, så du kan bruge tiden på din forretning i stedet for. 

Tryk på knappen og få hjælp af en revisor eller advokat

Klik på knappen nedenfor, beskriv dit behov og få tre tilbud på revisorer. Vi matcher dig efter dit behov, så du får den service som du er berettiget til. Derefter vælger du det bedste tilbud, og så kan jeres samarbejde begynde.

Kundeservice

Vores kunder kommer altid i første række! Har du spørgsmål? Så vil vi meget gerne besvare dem

Skriv til os

Vi er offline. Du er meget velkommen til at skrive en email til os

[email protected]

Få hurtig respons

+45 77348081

Åbent: Man-tor kl. 8.00-19.00. Fre kl. 8.00-15.00. Lør-søn kl. 12.00-16.00.

Få 3 GRATIS og ikke-bindende tilbud