Få en revisor til detailbranchen

Vi er den førende tjeneste i Europa til at matche virksomhedsejere med de bedste revisorer og advokater. Nu kan du også få vores hjælp. Vi har specialiseret os inden for detailbranchen og vi har dermed gode forudsætninger for at finde dit rette match.

Derfor bør du vælge Ageras

Vi har erfaring siden 2012 i at finde det rette match til virksomhedsejere, der ønsker hjælp til økonomien eller det juridiske. Se mere nedenfor om, hvorfor du bør benytte vores service.

Hvorfor?

 • 200.000+ brugere har kontaktet Ageras og vi er klar til at hjælpe mange flere virksomhedsejere.
 • 5.000+ eksperter står klar til at hjælpe og vi sikrer os, at de leverer god kvalitet via regelmæssige analyser.
 • 100% gratis - vores matchingservice koster 0 kr. Du kan dermed få dit rette match for få ressourcer - nemlig kun din tid.
4.3
Mikkel Thomsen Partner i Tal & Tanker
4.6
Lotte Søs Farran-Lee Stifter af Human Unlimited ApS

Hvordan?

 • Brug 2 minutter på at indtaste oplysninger om din virksomhed og hvilken slags ekspert, du søger
 • Vi finder 3 eksperter, som kan afgive et tilbud til dig - vi finder dit perfekte match baseret på dine ønsker og din virksomhed.
 • Sammenlign eksperternes priser, kompetencer og personlige værdier - alt du derefter skal gøre er at vælge den, som du bedst kan lide.

Derfor søger detail-ejerledere efter en revisor

Kunder fra detailbranchen kontakter os om følgende emner:

Outsourcing

Outsourcing af økonomifunktion, så det frigiver tid til virksomheden.

Driftsoptimering

Vi hjælper med at få orden i driften, så du kan skabe overskud.

Vækst

Vi kan udforme en vækstplan, så din virksomhed kan vokse.

Rådgivning

Rådgivning om, hvordan man bedst kan optimere økonomien i virksomheden.

Skat og moms

Ejerledere ønsker hjælp til korrekt og rettidig indberetning.

Revisorerklæring

Virksomheder ønsker en erklæring, så de kan udvise legitimitet til samarbejdspartnere.

Vi tager højde for udfordringerne i din branche

Vores kunder anbefaler os

Siden 2012 har Ageras hjulpet virksomhedsejere med at finde den helt rette rådgiver. Baseret på 5.000 forskellige anmeldelser, har partnerne på Ageras' platform tilsammen fået en rating på 4.8/5. Med denne erfaring vil vi hjælpe virksomhedsejere i alle brancher og landsdele med at finde den rigtige advokat eller revisor til deres behov.

Alletiders service. Nemt at bruge, super professionelle og grundige! De får 6 stjerner ud af 5 fra mig :)

Cammilla Hansen, Ejer af Funnel Eksperten

Meget hurtigt og professionelt arbejde må siges, absolut anbefalelsesværdigt.

John Finnur Joensen Næs, J&K Petersen

Meget hurtig, venlig og hjælpsom service. Fandt tilbud til mig inden for et par timer. Kan klart anbefales.

Daniel Mattheides, 4. nationale støttebataljon

Jeg havde ikke fundet mit match uden Ageras

”Jeg tror ikke, at jeg havde fundet Addea uden Ageras’ service. Jeg havde ærligt talt ikke brugt tid nok på at finde den rigtige revisor. Jeg havde nok bare kontaktet de 3-4 øverste revisorer på Google”.

Michael Hansen

Stifter af Barberklingen og Kaffedrengen.

Derfor bør du vælge os til at skaffe dig en revisor

Spar tid

Vi laver alt benarbejdet, så du bare skal læne dig tilbage og vente på, at du modtager 3 tilbud.

Spar penge

Det kan koste dyrt at vælge den forkerte revisor. Vi sørger for at finde en, der er kvalificeret.

100% GRATIS

Sammenlign de forskellige tilbud og vælg den mulighed, der bedst passer til dit behov. Vores service er helt gratis.

Jeg er klar til at finde din nye revisor

Stefan Kalum, Customer Success Manager

Læs mere om tendenserne inden for din branche her

I Detailbranchen er der meget, der skal gå op i en højere enhed. Der er bestiling af materialer, produktion, leverancer, fysisiske butikker, webshops eller websites. Derudover er der ofte lønninger der skal betales og tal der skal indberettes. Der bliver derfor stillet høje krav til branchen, og det er ikke nemt at få alt til at gå op i en højere enhed. Derfor kan en samarbejdspartner være guld værd, så du kan få input til, hvordan du kan optimere processerne og så alt bliver indberettet korrekt og til tiden. 

Læs mere om, hvilke problematikker der er i din branche, og hvordan en revisor bedst kan hjælpe dig. 

Mange virksomheder ønsker at vækste

Ejer du en fysisk forretning eller en webshop? Så går du, ligesom mange andre, med drømmen om at vækste til flere butikker. Dette kan dog være en krævende proces. Der skal både skaffes kapital til at starte de ekstra butikker, der skal bestilles flere varer hjem og måske skal der tages højde for udenlandsk beskatning, hvis du ønsker at udvide dit koncept til andre lande. En revisor kan hjælpe med at træffe de rette beslutninger og kan fx hjælpe dig med at skaffe den nødvendige kapital til at udvide dit koncept

Måske er der muligheder, som du ikke har tænkt over endnu? Man kan nemlig skaffe kapital på mange måder. Du kan fx have:

 • Aktiver, der er værdifulde, som kan bruges i stedet for fysiske kroner og ører.
 • Du kan også benytte dig af en eller flere investorer.
 • Eller trække værdien fra et af dine datterselskaber, hvis du ejer dette.

Mulighederne er mange, men vigtigst af alt, bør du træffe en velovervejet beslutning. En revisor kan foretage analyser og så kan I sammen beslutte, hvilken løsning, der vil give mest mening for dig og din virksomhed. Og så kan din revisor selvfølgelig også sørge for, at beskatningsreglerne bliver overholdt, så du kan udvide din forretning med ro i maven.

Krisen kradser i branchen

Detailbranchen har oplevet et fald på ca. 3,5 mia. kr. svarende til 40 pct, viser undersøgelse fra Kraka under coronakrisen. Det har indflydelse på mange virksomhedsejere. Som selvstændig er ens forretning ens hjerteblod, og det kan skabe en enorm utryghed, når der opstår en krise, man ikke har kunnet forudse - eller gardere sig imod. Heldigvis har virksomhedsejere haft mulighed for at benytte sig af statens hjælpepakker, men realiteten er at mange virksomhedsejere i detailbranchen stadig har lidt et tab, som der skal opvejes for. Det er en svær opgave og kan være svær at overskue alene. 

 

Det kan også være en udfordring at bruge penge på sparring, men realiteten er, at undersøgelser viser, at 7 ud af 10 revisorer finder fejl i regnskaber, som de retter inden inberetning, så virksomhedsejerne ikke får de bøder, som de ellers ville have fået. Det er et stort problem landet over, men der er ikke mange, der er klar over, at det kan blive dyrere i længden at spare en revisor væk. En revisor kan fx hjælpe dig, så du får:

 • Alle fradrag, der kan skabe overskud
 • Får den rette kompensation for tabt omsætning
 • Kan lave materiale, så du kan få en investor. 

Driften kan være en udfordring

Driften i detailbranchen kan være krævende. Du som virksomhedsejer skal have hjulene til at køre rundt, så leverandørerne leverer varer til tiden, kunderne får deres produkter og at alt bliver betalt til tiden. Har du fx tænkt over, om dine leverandøraftaler er for dyre? Om du bør få færre leverancer end du har nu?

En revisor kan hjælpe med at lave en plan og besvare disse spørgsmål, så din drift kan køre optimalt med besparelser, så alle leverancer kører til tiden samtidig med, at du kan få skabt et overskud gennem værdiskabende leverandøraftaler, der ikke ender i et minus på bundlinjen. 

Har du nok tid til kundepleje?

Kundepleje er en vigtig bestanddel i detailbranchen. Men ved du egentlig nok om, hvad dine kunder behøver? Er de fx tilbøjelige til at vende tilbage, hvis du bruger rabatter jævnligt? Har du nok personale? Og har du en hjemmeside, der gør kunderejsen let og ligetil? Disse tanker er vigtige at gøre sig, inden for din branche og vores partnere er eksperter i at analysere sig frem til, hvordan du bedst skaber et overskud, så du kan finde den perfekte balance mellem at give en håndudrækning til kunderne og din omsætning

Branchen kendetegner mange bilag

Inden for detailbranchen bliver der benyttet mange bilag. Det kan både være bilag for indkøbte materialer, lønomkostniger og produktion. Ofte er der også flere butikker under samme brand. hvilket kan skabe udforringer mht. at holde orden i bilagene og derfor også regnskabet. Disse bilag kan ofte være en stor opgave at håndtere, da de skal skal håndteres efter forskellige regler og indberettes til forskellige datoer. Derfor kan det være en nødvendighed at have sin egen revisor til at klare bøvlet, så du kan bruge tiden på din forretning i stedet for. 

Tryk på knappen og få hjælp af en revisor

Klik på knappen nedenfor, beskriv dit behov og få tre tilbud på revisorer. Vi matcher dig efter dit behov, så du får den service som du er berettiget til. Derefter vælger du det bedste tilbud, og så kan jeres samarbejde begynde.

Kundeservice

Vores kunder kommer altid i første række! Har du spørgsmål? Så vil vi meget gerne besvare dem

Skriv til os

Vi er offline. Du er meget velkommen til at skrive en email til os

[email protected]

Få hurtig respons

+45 77348081

Åbent: Man-tor kl. 8.00-19.00. Fre kl. 8.00-15.00. Lør-søn kl. 12.00-16.00.

Få 3 GRATIS og ikke-bindende tilbud