Find en ekspert i at stifte interessentskaber

Vil du oprette et interessentselskab, får du brug for en ekspert

Sådan virker det:

Udfyld formularen, som I finder her. Inkluder så mange informationer som muligt, så vi har chancen for at matche jer med den helt rigtige ekspert.

Læn jer tilbage, og vent på at modtage tre uforpligtende tilbud fra tre eksperter.

Gennemlæs tilbuddene, og vælg den ekspert i at stifte interessentskaber, I vil samarbejde med.

Få 3 tilbud fra eksperter
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Råd og vejledning

Det er vigtigt, at I er helt opmærksomme på, hvad selskabsformen indeholder. Derfor har I brug for råd og vejledning omkring, om et interessentskab er den optimale selskabsform for jer, og I har brug for at være helt opmærksomme på den personlige og gensidige hæftelse, der gælder for I/S.

Interessentskabskontrakt

Det er vigtigt, at I finder en ekspert, der har erfaring i at udfærdige en interessentskabskontrakt. Kontrakten skal indeholde alt med relevans til de forpligtelser, I ønsker at have overfor hinanden, oplysninger om hvordan I hver især skal hæfte for firmaet, hvad I vil gøre ved eventuelt ophør af interessentskab, eller hvis en af jer ønsker at trække sig ud og måske ønsker en opløsning af interessentskab.

Interessentskab regnskab

Det er desuden vigtigt, at I sætter jer ind i regnskabs- og skatteregler for I/S og kender alle regler og faldgruber inden I stifter selskabet. De eksperter i interessentselskab, som Ageras formidler kontakt til, kender regler og forordninger og kan rådgive jer effektivt, inden I træffer den endelige beslutning.

Få hjælp til oprettelse og etablering af et I/S med Ageras

Hvad er et I/S?

Ejerne af et interessentskab kan både være personer eller selskaber, som ønsker at starte en samlet virksomhed. Det er altså en virksomhedsform, hvor to eller flere driver virksomheden sammen. Der er ingen kapitalkrav, når man opretter et I/S, og ejerne hæfter både personligt, ubegrænset og solidarisk for den gæld, der eventuelt er i firmaet.

Typisk tager ejerne i et I/S selv aktiv del i den daglige drift, og da det er både hurtigt og nemt at oprette et I/S, er det oplagt at starte ud med denne form for selskab, hvis I ønsker at starte virksomhed sammen. Den største ulempe ved et interessentskab er, at man hæfter personligt, hvilket vil sige, at ens personlige formue i form af både hus, bil og andet kan forsvinde, hvis firmaet kommer i vanskeligheder.

For at sikre sig mod snyd, svindel og andet fra partnernes side, bør man oprette en interessentskabskontrakt, inden firmaet oprettes. Her kigger man på de problemstillinger, der kan opstå såsom drift, overskudsfordeling og eventuelt ophør af interessentskab. Til dette har man brug for en ekspert i interessentskaber, for at få alle detaljer og eventualiteter skrevet ind i interessentskabskontrakten.

Ageras kan hjælpe jer med at finde denne ekspert, og I kan være i kontakt med eksperten allerede i morgen, hvis I udfylder formularen, som I finder her. Det er både gratis og uforpligtende.

Opstart

Først og fremmest skal I være sikre på, at jeres idé kan bære, og her kan en ekspert nok have nogle meninger om jeres planer. I kan få hjælp til en forretningsplan, og I kan få rådgivning om, hvilken selskabsform der er smart at drive. Eksperten kan desuden hjælpe jer med at udfærdige en interessentskabskontrakt, hvor I skriver alt ned med hensyn til jeres fælles forpligtelser.

Drift

En ekspert i interessentskaber kan hjælpe jer med jeres interessentskab regnskab, kan vejlede jer omkring skat, selvangivelser og årsregnskab og kan hjælpe jer med problemer, der opstår hen ad vejen. Det forventes at I deltager aktivt i den daglige drift af et interessentskab, men eksperten kan guide jer til at finde ud af, hvem af jer der har hvilke opgaver med hensyn til driften.

Opløsning af interessentskab

Ønsker I at opløse jeres selskab, har I brug for en ekspert, der kan give gode råd til, hvordan I får afhændet eller lukket virksomheden, hvordan overskud skal fordeles, eller hvordan I afvikler en eventuel gæld.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske har I allerede kontakt til en, der kan hjælpe jer med at stifte jeres I/S, men er det den rigtige hjælp, I har fundet? Med Ageras er det nemt at gennemsøge markedet og komme i kontakt med tre eksperter indenfor interessentskaber. Når I har udfyldt formularen, varer det ikke længe, før I modtager tre tilbud i jeres indbakke. I kan ringe til alle tre tilbudsgivere og stille jeres spørgsmål og vælge en af dem, hvis I ønsker et samarbejde med vedkommende.

Ønsker I ikke at skifte rådgiver, er I velkommen til at søge igen på et senere tidspunkt, hvis tiden kommer, hvor I gerne vil skifte ekspert. Det er både gratis og nemt og tillige helt uforpligtende at benytte Ageras.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig