Revisor pris varierer meget, hvorfor det kan være nødvendigt at skulle indhente tilbud flere steder fra. I dette blogindlæg forsøger vi at gøre dig klogere på revisor priser, hvad en revisor skal bruges til m.m. Læs med og bliv klogere på revisor priser.

Hvad kan man bruge en revisor til?

En revisor kan bruges til flere forskellige ting. En revisors arbejde består primært i at kontrollere og revidere virksomheders regnskab. 

Nogle virksomheder bruger revisorer til bogføring og afstemning, mens andre benytter sig af regnskabsprogrammer - mange benytter sig dog af både-og. 

Derudover kan revisorer være virksomhedens rådgiver ved økonomiske og forretningsmæssige spørgsmål. Det kan være en god idé med en professionel sparringspartner, inden du træffer større beslutninger i virksomheden.

Alle virksomheder - store som små - skal føre regnskab, hvorfor der oftest er behov for hjælp fra en revisor. Der skal bogføres, laves årsregnskab, indberettes skat og moms m.m., hvorfor det kan være en god idé med en professionel sparringspartner, så du kan fokusere på dét du er god til - din forretning.

Hvornår skal jeg have en revisor?

De fleste virksomheder kan frit selv vælge, hvorvidt de ønsker en revisor, da det for mange virksomheder ikke er lovpligtigt at have en revisor. Dog vil det altid være en god idé at have en revisor til at udføre revision for virksomheden - på denne måde sikrer du dig, at alting er i orden. 

I visse tilfælde kan det dog være lovpligtigt for dig at have en revisor. Dette gælder, hvis din virksomhed kan krydse mindst 2 af følgende 3 punkter af:

 • Virksomheden har mere end 12 ansatte.
 • Virksomheden omsætter for mere end 8 mio kr. årligt.
 • Virksomheden har en balancesum på mere end 4 mio kr. (balancesummen er summen af virksomhedens aktiver og passiver)

Hvad må en revisor?

En revisor kan hjælpe med årsrapport, regnskab, bogføring, skat, moms, revision, befordringsfradrag, økonomi m.m. En revisors arbejde består blandt andet i at gennemgå en virksomheds regnskab - det vil sige, at kontrollere og revidere denne om den giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation.

Revisor pris

Revisorer i Danmark kan selv bestemme, hvor meget de vil opkræve for deres ydelser. Prisniveauet for en registreret revisor ligger typisk mellem 600 og 900 kr. i timen, mens statsautoriserede revisorer typisk koster mellem 1.200 og 1.800 kr. i timen. En bogholder vil koste i omegnen af 400 kr. i timen. 

Derudover kommer prisen på en revisor meget an på dit behov. Hvad skal du bruge hjælp til? Og hvor meget arbejde ligger der i opgaven? 

Revisor pris: Enkeltmandsvirksomhed

Typisk vil mange selvstændige gerne finde en billig revisor til deres enkeltmandsvirksomhed, hvorfor vi i dette blogindlæg forsøger at gøre dig klogere på revisor priser. Nedenfor ser du priser på forskellige revisorydelser. Det kan dog som skrevet tidligere være svært at sige præcist, hvad en revisor koster, da det varierer meget - dog vil vi gerne give det et forsøg.

Revisor pris: Årsregnskab og selvangivelse

Priserne på et årsregnskab kan variere meget, da den tidsmæssige byrde, der forbindes med dens udførelse afhænger af mængden af bilag, antal ansatte i virksomheden, den årlige omsætning mv. Af selvsamme årsag kan det være svært at give én konkret pris på udarbejdelsen af et årsregnskab, der er retvisende, men for at give dig et indblik i markedet har vi taget udgangspunkt i tre sager, som vi har haft i Ageras.

Et årsregnskab udarbejdes årligt af virksomheder og foreninger, da det i Danmark er lovpligtigt at redegøre for sin økonomiske status som erhvervsdrivende.

I et årsregnskab indgår en redegørelse for alle bilag fordelt på hele året, udskrifter fra banken, eventuelle kasserapporter samt en årsopgørelse fra banken. Det kræver en revisor at udarbejde et årsregnskab, hvorfor specialiseret assistance, omend in-house eller eksternt hentet, ikke kan fravælges medmindre:

 • Virksomheden har en balancesum på under 4 mio kr.

 • Virksomheden har en nettoomsætning på under 8 mio kr.

 • Virksomheden har i gennemsnit under 12 fuldtidsansatte i det pågældende regnskabsår

Er du mindre erhvervsdrivende af en enkeltmandsvirksomhed eller ejer af udlejningsejendomme kan du nøjes med at udarbejde en udvidet selvangivelse. Læs mere om, hvad det koster at få udarbejdet et en udvidet selvangivelse her.

Hvis du skal have udarbejdet et årsregnskab, så udfyld vores formular. Vi finder dig 3 uforpligtende tilbud fra specialister med særlig interesse for din konkrete sag - helt gratis. På denne måde kan du sammenligne priser og services fra flere revisorer i Danmark. Det er nemt og gratis, og du har intet at tabe - kun tid at vinde og penge at spare!

Det skal dog siges, at disse priser ikke kan betragtes som en regel eller som ensbetydende for at din konkrete sag vil have samme pris.

Konsulentvirksomhed søger revisor til bogføring af bilag samt udarbejdelse af årsregnskab

 • Årlig omsætning: 36.000,00 DKK

 • Antal ansatte: 1-5

 • Antal bilag årligt: 6

Bogføring af 6 bilag

100,00 DKK

Årsregnskab (årligt)

4.000 DKK

Moms (25%)

1.025 DKK

I alt inkl. moms

5.125,00 DKK

Enkeltmandsvirksomhed søger revisor til årsregnskaber

Enkeltmandsvirksomhed søger godkendt revisor til årsregnskab for to regnskabsår, samt udvidet selvangivelse for første regnskabsår.

 • Årlig omsætning: 800.000,00 DKK

 • Antal ansatte: 1

 • Antal bilag årligt: 400

Årsregnskab for 17

6.500,00 DKK

Årsregnskab for 18

6.500,00 DKK

Udvidet selvangivelse for 18

1.200,00 DKK

Moms (25%)

3.550,00 DKK

I alt inkl. moms

17.750,00 DKK

Revisor søges til føring og bankafstemning samt udarbejdelse af årsregnskab

Virksomhedsejeren søger en samarbejdspartner. Vedkommende udarbejder selv bogføringen og søger derfor en revisor til at hjælpe med de resterende elementer i det årlige regnskab.

 • Årlig omsætning: 800.000,00 DKK

 • Antal bilag årligt: 360

Bogføring af 90 bilag i kvartalet

3.600,00 DKK

Kvartalsvis bank afstemning af 1 konto

1,00 DKK

Kvartalsvis udarbejdelse af moms

1,00 DKK

Årlig udarbejdelse af årsregnskab

4.000,00 DKK

Moms (25%)

4.602,00 DKK

I alt inkl. moms

23.010,00 DKK

Søger du en ny revisor eller bogholder?

Det har aldrig været nemmere at finde den rette revisor eller bogholder. På blot fem minutter lære vi dig, din virksomhed og dine behov at kende.

Revisorerklæring pris

Revisorerklæring indgår oftest i den pakke du køber hos en revisor, når du skal have lavet dit årsregnskab og selvangivelse. Ydermere er der mange forskellige revisorerklæringer afhængig af grad af sikkerhed, hvorfor priserne kan variere. 

Revisor pris årligt

Det kan være svært at sige præcist, hvad en revisor koster om året, da det kommer an på opgavens omfang. Derfor er det en god idé at tale med en revisor først omkring opgaven, så du kan nærme dig et svar. 

Revisor timepris

Timeprisen på en revisor afhænger meget af, hvilken type opgave, der skal udføres - altså opgavens omfang og type. Men typisk kan det se følgende ud: 

 • Timepris revisor: Et prisspænd på ca. 575-1.200 kr. ekskl. moms
 • Timepris bogholder: Et prisspænd på ca. 475-499 kr. ekskl. moms

Pr. bilag

Mange steder vil en bogholders pris pr. bilag være en del af den pakkepris, du køber. Dog kan du nogle steder godt få lov til at betale pr. bilag - og dette kan være alt fra 4 kr. ekskl. moms pr. bilag.

Revisor freelance pris

Timeprisen på en freelancer er oftest den samme som en bogholders - altså på ca. 475-499 kr. ekskl. moms.

Har du brug for hjælp til et årsregnskab?

Synes du, at det virker svært og uoverskueligt at lave et årsregnskab? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Som Danmarks største formidler af revisoropgaver, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk. 

Netop vores brede netværk af revisorer muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rette revisor, der passer til lige dit behov. Udfyld vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores samarbejdspartnere - helt gratis og uforpligtende.

Artiklens indhold

Få 3 Tilbud