Få 3 tilbud

Få en erklæring til statens hjælpepakker

Hos os kan du få en erklæring fra vores dygtige eksperter, så du kan søge om kompensation for faste udgifter

Covid-19 har skabt stilstand i det danske erhvervsliv. Vi får mange henvendelser fra bekymrede virksomhedsejere - store som små, der ønsker hjælp til at søge kompensation fra statens hjælpepakker. Vi har derfor valgt at træne vores medarbejdere og ruste vores dygtige partnere, der er revisorer, til at guide og hjælpe alle virksomhedsejere, så de kan få den fornødne hjælp. Hos os kan du derfor få en erklæring og rådgivning, så du kan få kompensation. Og husk, at du kan få dækket din revisorregning med op til 80% Vi har revisorer over hele landet og vi ved, at tryghed betyder meget, når det omhandler økonomien i ens virksomhed. Så kontakt os og kom i gang med processen om at søge om kompensation i dag! 

Få 3 tilbud

Sådan fungerer det:

1
an virker det: Udfyld formularen, og sørg for at inkludere så mange informationer som muligt, så har vi større chancer for at matche dig 100% med revisorer, der har de kompetencer, du efterspørger.
2
Indenfor 48 timer har du modtaget tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige revisorer i din indbakke. Du kan nu gennemlæse tilbuddene og vælge den, der tiltaler dig mest.
3
Kontakt din foretrukne revisor, og begynd et godt og trygt samarbejde. Det er både nemt, gratis og uforpligtende at modtage de tre tilbud, og ønsker du ikke at gøre brug af nogen af dem, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Regnskab

Få hjælp til bogføring, budgetlægning og årsregnskab fra en kompetent revisor. Holder du selv styr på de daglige bilag, er det ikke dyrt at få revisoren til at klare bogføringen for dig. Revisoren kan desuden opstille regnskab, og sørge for at det er klar til den endelige revision, når året er gået. Revisoren kan også sørge for at dit momsregnskab er helt i orden, samt at alle regninger bliver betalt til tiden.

Økonomisk rådgivning

En revisor er uddannet til at kunne tage et hurtigt overblik over dit regnskab og derefter rådgive dig ud af vedkommendes opfattelse af det. Du kan få gode råd om investeringer, udvidelser, personaleforhold etc. Og selvom du måske spørger dig selv: ‘Hvad koster en revisor?’ så kan de penge, du investerer i professionel, økonomisk rådgivning vise sig at være godt givet ud.

Selvangivelser

Har du blot en almindelig lønindtægt, har du sikkert ikke brug for en revisor til at hjælpe dig med din selvangivelse, men har du foretaget investeringer, har du udenlandsk indkomst, har du store kørselsfradrag etc. kan det være en god idé at få professionel hjælp til selvangivelsen.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud

Lov og regler

Det er samtidig revisorens pligt at udtale sig om, om regnskabet opfylder alle love og regler, og om det giver et retvisende billede af din virksomheds økonomiske tilstand.

Regnskab

En revisor kan opstille regnskab og sørge for at det er klar til den endelige revision, og har du selv klaret den daglige bogføring opstiller revisoren regnskabet ud fra dine tal.

Økonomisk rådgivning

En revisor kan desuden give økonomisk rådgivning, og du kan få råd om investeringer, personaleforhold etc.

Fra bogføring til budgetlægning

Med revisorhjælp kan du få hjælp til for eksempel bogføring, budgetlægning og årsregnskab til gavn for dig selv og din virksomhed.

Momsregnskab

En revisor kan sørge for at momsregnskabet stemmer - både momsregnskabet, indbetalingen og rapporteringen.

Fandt du ikke det, du søgte?