Få 3 tilbud

Professionel hjælp gennem din skilsmisse med Ageras

Ageras giver dig uforpligtende og skræddersyet tilbud på kvalificerede skilsmisseadvokater matchende dine behov

At blive skilt er en krævende og emotionel proces, som kan slå de fleste ud af kurs. Problemerne og spørgsmålene hober sig op. Hvad skal der ske med børnene? Boligen? Økonomien? Hvad er dine rettigheder?

For at lette processen vælger rigtig mange derfor at tilknytte en skilsmisseadvokat, der tilsikrer, at skilsmissen forløber bedst muligt for alle parter. En skilsmisse har stor personlig såvel som juridisk betydning, og en skilsmisseadvokat vil således kunne tage hånd om relevante og vigtige forhold. En skilsmisseadvokat vil ofte bistå med hjælp og rådgivning inden for vilkår og konsekvenser af skilsmissen, bodeling og aftaler om samvær, bopæl, børnebidrag og forældremyndigheden.

Ageras hjælper med at skabe gennemsigtighed og sparer dig tid og kræfter i din søgen efter en dygtig skilsmisseadvokat. Servicen, Ageras leverer, er gratis og ikke-bindende.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Udfyld den online formular på vores hjemmeside, hvorefter vores team kontakter dig for en uddybende samtale.
2
Baseret på din geografiske lokation, din skilsmisses omfang og efterspurgte ekspertområde, giver specialister i Ageras’ netværk et bud på sagen. Indenfor 48 timer vil Ageras fremvise de tre bedste tilbud passende til dig og din situation.
3
Du kan sammenligne tilbuddene, hvorefter det står dig frit for at vælge hvilket tilbud, du ønsker at gå med, hvorefter en skilsmisseadvokat vil kontakte dig direkte.

Skilsmisse og børn

Hvis I har fælles børn under 18 år, skal I tage stilling til barnets fremtidige bopæl, samvær, børnebidrag og hvis nødvendigt forældremyndighed ved en skilsmisse. I en sådan situation kan det være svært at overskue konsekvenserne af disse valg i praksis. Det kan derfor være behjælpeligt at have rådgivende samtaler med en advokat om netop dette, især hvis der opstår uenighed under skilsmissen. Desuden skal I igennem tre måneders refleksionsperiode, hvis I har børn under 18 år, såfremt I søger om direkte skilsmisse.

Separation og skilsmisse

Hvis I ikke er enige om skilsmisse, kan I først søge om skilsmisse, når I har været separeret i seks måneder. Dog er der undtagelser hvis der er tale om tilfælde med bigami, utroskab eller vold. I sager som dette kan det stærkt anbefales at få rådgivning af en skilsmisseadvokat for at sikre, at du kommer bedst muligt gennem forløbet og sikkert ud af din skilsmisse.

Deling af værdier

Ved en skilsmisse, skal I dele jeres fælles gæld og værdier imellem jer. Det betyder, at I skal dele alt, hvad I ejede, mens I var gift såsom fast ejendom, værdipapirer, bil og indbo. Hvis I har lavet en ægtepagt, som giver den ene eller jer begge særeje over særlige ting eller formuer, skal de værdier trækkes ud af boet, inden det gøres op og deles. Omfanget af en proces som denne afhænger meget af, hvorvidt du og din partner er uenige om, hvordan boet skal deles. Ved uenigheder kan det være rart at have konsultation med en advokat for at garantere at dine prioriteter bliver overholdt.

Skilsmisseadvokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Skilsmisseadvokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Skilsmisseadvokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Skilsmisseadvokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Skilsmisseadvokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Skilsmisseadvokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Testamente

I et testamente beskriver du, hvordan dine værdier skal fordeles ved din død. Hvis du hverken har livsarvinger som børn eller børnebørn eller ægtefælle, kan du frit testere dine værdier. Hvis du har børn eller ægtefælle gælder tvangsarven, hvor loven foreskriver at 25% af din arv tilgår dem. Udarbejdelsen af et testamente i samarbejde med en advokat kan især være fornuftig, hvis du ikke er gift med din samlever eller hvis din familie består af sammenbragte børn fra tidligere forhold.

Ægtepagt

Ved indgået ægteskab i Danmark får man automatisk formuefællesskab, ensbetydende når ægteskabet brydes op i tilfælde af død eller skilsmisse, deles værdierne fuldstændig lige. Har den ene person en stor formue, en virksomhed eller måske helt omvendt en stor gæld, er dette måske ikke den ideelle løsning. I sidstnævnte tilfælde kan et særeje i stedet for fælleseje være fornuftigt. Man skelner mellem flere forskellige former for særeje, men de mest almindelige er fuldstændigt særeje og skilsmissesæreje. Ved fuldstændigt særeje opdeles parternes værdier fuldstændigt ved indgåelse af ægteskab. Ved skilsmissesæreje er det kun ved skilsmisse at værdierne bliver delt op, men i tilfælde af dødsfald gælder fælleseje.

Skilsmisse

En skilsmisse er for de fleste en hård og emotionel proces at skulle igennem, hvor mange derfor kontakter en skilsmisseadvokat. En skilsmisseadvokat kan hjælpe med at sørge for at din skilsmisse foregår så smertefrit som muligt. Typisk bistår skilsmisseadvokaten med løbende rådgivning samt sikring af dine rettigheder. Derudover kan en skilsmisseadvokat også hjælpe med bodelingen og uddeling af de fælles værdier fordeles ved skilsmisse.

Dødsbo

I tilfælde af et dødsfald skal afdødes bo opgøres, herved har den efterladte familie flere forskellige muligheder. Eksempelvis kan opgørelsen foregå ved privat skifte, hvor arvingerne selv står for at fordele boet. Dette sker typisk med brug af en advokat specialiseret i familieantagende. En advokat vil således stå for alt det praktiske eksempelvis boopgørelsen, åbningsstatus, kontakt til skifteretten mm. Tilknytningen til en advokat kan hurtigt vise sig at være en god investering; udover at lette processen kan advokaten også minimere den arveafgift, som arvingerne skal betale.

Fandt du ikke den service, du søgte?