Professionel hjælp gennem din skilsmisse med Ageras

Ageras giver dig uforpligtende og skræddersyet tilbud på kvalificerede skilsmisseadvokater matchende dine behov

Sådan virker det:

Udfyld den online formular på vores hjemmeside, hvorefter vores team kontakter dig for en uddybende samtale.

Baseret på din geografiske lokation, din skilsmisses omfang og efterspurgte ekspertområde, giver specialister i Ageras’ netværk et bud på sagen. Indenfor 48 timer vil Ageras fremvise de tre bedste tilbud passende til dig og din situation.

Du kan sammenligne tilbuddene, hvorefter det står dig frit for at vælge hvilket tilbud, du ønsker at gå med, hvorefter en skilsmisseadvokat vil kontakte dig direkte.

Få 3 tilbud fra skilsmisseadvokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Advokattitlen

Titlen advokat er en beskyttet titel, der først og fremmest kræver en universitetsuddannelse som jurist. Dernæst kræver titlen tre års erfaring som advokatfuldmægtig på et advokatkontor. Efter 1997 er der derudover indført en advokatuddannelse, man skal bestå, før man må kalde sig advokat. Desuden kræver det yderligere specialisering at kalde sig skilsmisseadvokat. Der er altså ofte væsentlig erfaringsmæssig forskel på en skilsmisseadvokat og en jurist.

Møderet

Desuden er der også forskel på, hvilke sager en skilsmisseadvokat kan tage. Alle skilsmisseadvokater kan tage sager i Byretten, hvorimod skilsmisseadvokater skal have en vis erfaring samt bestå to prøvesager i Landsretten for at opnå møderet i Landsretten og ligeledes med Højesteretten. Dette har en stor betydning i tilfælde af ankesager. Hvis der bliver anket til en højere retsinstans end skilsmisseadvokaten har møderet i, kan du blive nødsaget til at skifte din skilsmisseadvokat ud.

Pris

I Danmark er der fri prisdannelse, hvilket er ensbetydende med at en skilsmisseadvokat selv fastsætter sin løn. Således kan prisen variere, selvom der er tale om samme ydelse. I prisen på den enkelte skilsmisseadvokat spiller erfaring og hvilken retsinstans advokaten har møderet i, ofte en rolle. Herudover kan specialisering og heraf særlige kompetencer også være med til at presse prisen op.

Få tilbud på tre forskellige skilsmisseadvokater og sørg for, at du får den rigtige hjælp gennem din skilsmisse.

Hvad er en skilsmisseadvokat?

En skilsmisseadvokat er en juridisk ekspert i skilsmisse og de omkringliggende økonomiske processer. Konkret kan en skilsmisseadvokat hjælpe dig igennem de juridiske og økonomiske dele af din skilsmisse. Titlen skilsmisseadvokat er beskyttet og bagvedliggende er mange års uddannelse og erfaring, hvilket sikrer dig den bedste service under din skilsmisse.

En skilsmisseadvokat har to primære arbejdsområder: rådgivning og bodeling. En skilsmisseadvokat har en gennemgående indsigt i skilsmisseregler og love og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning gennem din skilsmisse. Ikke kun på det juridiske omkring skilsmissen, men skilsmisseadvokaten kan også give dig rådgivning om livet efter din skilsmisse.

Derudover kan en skilsmisseadvokat hjælpe dig, når I skal dele boet og sikre at dine rettigheder og prioriteter fastholdes i løbet af skilsmissen. Desuden sørger en skilsmisseadvokat naturligvis også for at forfatte de dokumenter, som er nødvendige for at din skilsmisse bliver gennemført.

Skilsmisse og børn

Hvis I har fælles børn under 18 år, skal I tage stilling til barnets fremtidige bopæl, samvær, børnebidrag og hvis nødvendigt forældremyndighed ved en skilsmisse. I en sådan situation kan det være svært at overskue konsekvenserne af disse valg i praksis. Det kan derfor være behjælpeligt at have rådgivende samtaler med en advokat om netop dette, især hvis der opstår uenighed under skilsmissen. Desuden skal I igennem tre måneders refleksionsperiode, hvis I har børn under 18 år, såfremt I søger om direkte skilsmisse.

Separation og skilsmisse

Hvis I ikke er enige om skilsmisse, kan I først søge om skilsmisse, når I har været separeret i seks måneder. Dog er der undtagelser hvis der er tale om tilfælde med bigami, utroskab eller vold. I sager som dette kan det stærkt anbefales at få rådgivning af en skilsmisseadvokat for at sikre, at du kommer bedst muligt gennem forløbet og sikkert ud af din skilsmisse.

Deling af værdier

Ved en skilsmisse, skal I dele jeres fælles gæld og værdier imellem jer. Det betyder, at I skal dele alt, hvad I ejede, mens I var gift såsom fast ejendom, værdipapirer, bil og indbo. Hvis I har lavet en ægtepagt, som giver den ene eller jer begge særeje over særlige ting eller formuer, skal de værdier trækkes ud af boet, inden det gøres op og deles. Omfanget af en proces som denne afhænger meget af, hvorvidt du og din partner er uenige om, hvordan boet skal deles. Ved uenigheder kan det være rart at have konsultation med en advokat for at garantere at dine prioriteter bliver overholdt.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Gennem en skilsmisse er det afgørende at få den rigtige rådgivning. Hvis du har en stigende skeptisk overfor din nuværende skilsmisseadvokat og dennes kompetencer, er det vigtigt at overveje muligheden for et advokatskift.

En inkompetent og ineffektiv skilsmisseadvokat kan have store konsekvenser for dig, din skilsmisse og det omkringliggende forløb. Med Ageras kan du sammenligne forskellige muligheder og dermed garantere, at du får den bedst mulige service for dine penge. Især hvis du har manglende tiltro til din skilsmisseadvokats evner, er det vigtigt at overveje mulighederne for et skift uanset hvor i din skilsmisse, du befinder dig.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig