Ageras holder nu åbent 365 dage om året

Siden Ageras blev stiftet for snart 6 år siden, har det været virksomhedens vision at gøre markederne for juridisk rådgivning og regnskabsydelser gennemsigtige og tilgængelige for alle.

I et forsøg på at komme et skridt nærmere denne vision, udvider Ageras nu åbningstiderne, og holder fremover åbent fra 09:00 til 21:00 alle årets 365 dage.

Ideen med dette initiativ er at være til stede på kundernes præmisser. Vi oplever, at en stor del af vores klienter kontakter os i aftentimerne, fordi at de ikke har tid til at forbyde sig i de administrative opgaver om dagen. Dette imødekommer vi nu med vores nye åbningstider”, siger Ageras’ medstifter og CMO, Martin Hegelund.

Med de nye åbningstider er målsætningen også at minimere behandlingstiden af de enkelte sager. Derfor går der nu endnu kortere tid, fra man har kontaktet Ageras, til at man står med 3 kvalificerede tilbud på hånden.

Vi har mange sager, som skal behandles hurtigt. Derfor ønsker vi altid at være tilgængelige for vores klienter, uanset om det så måtte være juleaften”, siger Martin Hegelund.

Ageras' nye udvidet åbningstider omfatter kontakt på både mail og telefon.

Posted: 29 Aug, 2017

Ageras yder ikke individuel økonomisk eller juridisk rådgivning, men samarbejder i stedet med advokater og revisorer, der kan hjælpe dig videre. Udfyld formularen herunder og modtag tilbud fra professionelle rådgivere indenfor ganske kort tid.

Klik her for at få tilbud fra advokater og revisorer