Berigtigelse af bolighandel

Du har som køber aftalt en pris med sælger – måske har du allerede modtager, eller måske skal du til at modtage købsaftalen. Enten ved du i forvejen, eller så har du fået af vide af sælger (eller dennes mægler), at du bør lade en boligadvokat hjælpe dig med berigtigelse af bolighandlen.

Og nu er du her.

Når en boligadvokat berigtiger bolighandlen vil det sige, at vedkommende sørger for at handlen afsluttes som aftalt. Du får et advokatforbehold i købsaftalen, hvilket betyder, at aftalen kun er juridisk gældende for dig som køber, hvis din navngivne advokat kan stå inden for aftalen.

Du får hjælp til alt det praktiske i forbindelsen med afslutningen af handlen, altså selve berigtigelsen, og du får juridisk sikkerhed for, at alt foregår som det skal. Hvis noget overses i forbindelse med handlen, som ender med at stille dig dårligt som køber, er det advokatens ansvar at rede bod på dette, da det er vedkommendes lovpligtige ansvarsforsikring, der betaler.

Vi anbefaler altid, at du vælger en boligadvokat til at bistå dig under handlen.

På Ageras har du mulighed for at finde en boligadvokat til at hjælpe dig videre med berigtigelse af din handel. Det foregår ved, at du udfylder formularen herunder, hvorefter vi sætter dig i forbindelse med op til 3 advokater, der kan hjælpe dig.

De 3 advokater kommer alle med et godt tilbud – og du skal derfor blot vælge den kandidat som du synes bedst om. På den måde er du sikker på at få en kvalificeret boligadvokat til berigtigelse af din bolighandel - uden at skulle bruge yderligere tid herpå.

Udfyld den gratis og uforpligtende formular herunder.

Posted: 12 Jul, 2018 (Updated: 21 Aug, 2018)

Mette Kamper Ahlgreen

Læs mere fra denne skribent

Ageras yder ikke individuel økonomisk eller juridisk rådgivning, men samarbejder i stedet med advokater og revisorer, der kan hjælpe dig videre. Udfyld formularen herunder og modtag tilbud fra professionelle rådgivere indenfor ganske kort tid.

Klik her for at få tilbud fra advokater og revisorer