Cirka 80 % af danskerne bruger en advokat i forbindelse med deres huskøb – det viser en undersøgelse lavet af Ageras.

De fleste af disse bruger advokaten – boligadvokaten – til en komplet berigtigelse af deres køb. Boligadvokaten skal kigge købsaftalen igennem, skrive skødet, tinglyse skødet, stå for refusionsopgørelse, færdiggøre overførsel mellem bankerne og en lang række andre små opgaver forbundet med bolighandlen.

Prisen for, at en boligadvokat berigtiger ens huskøb, ligger på mellem 7.500 kroner og 14.000 kroner for de flestes advokaters vedkommende. Der er så stor forskel på den endelige pris, da advokaterne i Danmark har såkaldt fri prisdannelse – de bestemmer selv, hvor meget, de ønsker at tage for deres ydelse.

Det kan du som kommende ejer af fast ejendom vende til din fordel.

Med Ageras er det muligt at finde ud af, hvad en dygtig boligadvokat til at hjælpe dig med dit huskøb koster.

Det sker med formularen herunder. Når du udfylder denne overtager vi opgaven og hjælper dig med at finde op til 3 dygtige boligadvokater, der kan hjælpe dig videre med dit huskøb.

Du får altså op til 3 forskellige priser – og så skal du blot vælge den tilbudsgiver, du synes bedst om. Vi glæder os til at hjælpe dig videre – udfyld formularen herunder:

Søger du en boligadvokat?

Det har aldrig været nemmere at finde den rette jurist eller advokat. På blot fem minutter lære vi dig, din virksomhed og dine behov at kende.

Forskellige priser for forskellige ydelser

Du kan vælge at bruge din boligadvokat til 3 forskellige ting:

De fleste danskere vælger at få deres advokat til at stå for alt i forbindelse med deres huskøb – altså den tredje mulighed af de, du her ser. Det gør de, delvist fordi at det er den nemme løsning, men i lige så høj grad fordi, det er den sikre løsning.

Når de vælger en boligadvokat til at stå for alt i forbindelse med køb af huset, er de også sikre på, at alt bliver gjort helt efter de almindelige retningslinjer. Derudover står advokaten med det endelige ansvar.Dette skyldes, at det skaber sikkerhed om handlen og fordi, at advokaten er købers mand i et huskøb hvor ejendomsmægler er sælgers mand, bør du vælge en advokat til at bistå dig i forbindelse med huskøbet – og vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at finde denne advokat!

 

Artiklens indhold